REPLICI HALUCINANTE! Selecționerul care stârnește prima controversă înainte să înceapă Cupa Mondială: `Vă voi răspunde dacă îmi faceți o ofertă bună!`

Lumea întreagă a cerut excluderea naționalei Iranului de la Campionatul Mondial din Qatar, după ce o tânără pe numele ei Mahsa Amini a fost ucisă în subsolurile poliției pentru că nu purta „corect” vălul islamic.

Mai mult, în urma teribilului asasinat, în Iran au urmat proteste masive, soldate cu intervenția în forță a forțelor de ordine care au numărat zeci de victime din rândul populației civile.

Într-un asemenea context, selecționerul Carlos Queiroz, revenit la cârma echipei pe 7 septembrie, după ce plecase în 2019, a făcut un gest care a stârnit revoltă. Înaintea îmbarcării spre Qatar, antrenorul portughez și o parte dintre jucători (nu „stranierii”, care au zburat direct spre Doha) s-au întâlnit la palat cu președintele Ebrahim Raisi.

Momentul n-a fost ignorat, iar un jurnalist britanic de la Sky a avut un dialog straniu cu lusitanul care va împlini 70 de ani pe 1 martie.

”Nu vă e rușine să munciți într-o țară în care drepturile femeilor nu sunt respectate?”, l-a întrebat britanicul pe Quieroz, care a răspuns: ”La ce post lucrați? Un post privat… Cu cât mă plătiți pentru a răspunde la această întrebare? Vorbiți cu șeful dumneavoastră și, la sfârșitul Cupei Mondiale, vă voi răspunde dacă îmi faceți o ofertă bună.”.

Apoi, selecționerul Iranului a continuat, conform gsp.ro: ”Cred că ar trebui să vă opriți și să vă gândiți ce se întâmplă cu imigranții din Anglia. Gândiți-vă la asta!”

 

 

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Este oficial! Avem Premier League și restul lumii: au bătut orice record în materie de transferuri

Cluburile din Premier League au bătut orice record, în...

Prezentare senzațională în Formula 1. Schimbare radicală de look a monoposturilor /Foto

Luna februarie dă startul lansărilor de monopost în Formula...

Parteneri
Recomandari