Replica serii, după ce Iordănescu și-a anunțat plecarea de la națională: `Ia-l pe Nagelsmann, e liber!`

Edi Iordănescu a spus cu subiect și predicat că dacă naționala nu ajunge la turneul final al următorului Campionat European nu va mai fi selecționer. Iordănescu junior trebuie să califice naționala dintr-o grupă accesibilă, dar nu este ocolit de dureri de cap.

Ultimul scandal e cel al neconvocaților. Gică Hagi a făcut iureș în direct fiindcă fiul lui Anghel Iordănescu nu l-a chemat la națională și pe Hagi junior. 

În contextul anunțului plecării lui Edi de la națională și cel al demiterii neamțului Julian Nagelsmann de către Bayern Munchen, un fost oficial rapidist a lansat provocarea.

”E liber Nagelsmann. Dă-i un milion (n.r. de euro) şi ia-l la naţională”, a spus Cristi Costache, la Orange Sport.

Experiența germană a eșuat la națională

Naționala României a trecut deja prin ”experiența germană„. Neamțul Christoph Daum a pregătit naționala României între 2016 și 2017, ratând obiectivul fixat de FRF, calificarea la Campionatul Mondial.

Daum a plecat supărat după zece meciuri pe banca naționalei. ”Nu pot decât să spun, în ceea ce privește perioada mea ca selecționer al României, că am încercat tot posibilul pentru fotbalul românesc, dar nu ne-am putut califica pentru Cupa Mondială”, a spus Daum, la plecare.

Neamțul nu și-a mai găsit angajament de atunci. În toamna anului trecut, și-a anunțat retragerea, din cauza unor probleme de sănătate. Daum a fost diagnosticat cu cancer.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed