Contraatacul furibund al `regelui` la `general`! Gică Hagi a răgușit în direct după ce Anghel Iordănescu a spus că și-a luat avânt: `E un șoc, șoc, șoc! Ianis nu este dorit!`

Pacea anunțată de oficialii FRF în ”războiul” dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu a ținut doar câteva ore! Până când Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului și fostul antrenor al Generației de Aur al cărei lider a fost Hagi, a intervenit, subliniind că ”și-a luat avânt”.

Atât i-a trebuit ”regelui”. Care a pornit rafala: a răgușit în direct la Digi Sport. „Mulțumesc lui nea Puiu că-l apreciază pe Ianis, dar unul e nea Puiu și celălalt e băiatul lui. Din punctul meu de vedere, eu nu mi-am luat viteză, cum a spus dânsul.

”Ianis a fost cel mai bun!”

Eu am fost destul de rațional, am spus un lucru foarte pertinent. Nea Puiu cred că știe foarte bine ce înseamnă un jucător important. El chiar cunoaște noțiunea aceasta.

Ianis joacă la o echipă care a ajuns într-o finală de Europa League datorită lui, că a dat gol și a făcut diferența în Danemarca (n.r. – cu Brondby, în noiembrie 2021). Altfel Rangers nu trecea grupa! Omiteți lucruri fundamentale, care fac diferența. Ianis, în Italia, la U21 (n.r. – EURO U21 din 2019) a fost cel mai bun. Număr 10, pasator. Atunci mai sunt lucruri de spus?

Ianis este sănătos în momentul de față. În momentul lui cel mai bun, de vârf, a fost cel mai bun jucător la Rangers. Iar echipa lui nu a pierdut niciun meci, a făcut cele mai multe puncte, s-a dus în finala Europa League! Rangers nu e orice echipă, e o presiune imensă acolo, imensă!

Scuzați-mă, a demonstrat! Dar a avut ghinion. I s-a întâmplat ce s-a întâmplat și a lipsit 12 luni de pe teren. E logic să ai nevoie de același timp să revii, dar în momentul de față era pe teren. Un jucător important pentru o echipă națională sau de club e pus pe listă, e acolo! Dați-i timp să revină la ce a fost!”, a răbufnit Hagi.

”Trebuia convocat!”

Și a continuat! „A trimis mesaje, nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. E un detaliu. Au vorbit prin mesaje după ce s-a dat lista de convocare. Să citesc eu lista stranierilor fără să știu că nu sunt pe ea… E un șoc! E un șoc, vă rog frumos!

L-a anunțat că nu vine după ce a trimis lista! DUPĂ! DUPĂ! Asta e inadmisibil! Pentru că ai declarat că Ianis lipsește. Cum lipsește Ianis? Nu e dorit! Nu lipsește, dar nu e dorit acolo! E sănătos!

Ianis joacă la cel mai mare club dintre toți jucătorii români de acum. Cel mai titrat club! Și nu că joacă, e cel mai bun tânăr jucător de acolo!

O spun cu tărie: trebuia convocat, 100%! Pentru Gheorghe Hagi, Ianis e un jucător foarte, foarte important! Dacă jucătorul român care joacă la cea mai bună echipă europeană nu e la echipa națională, avem o problemă gravă!”, a adăugat Hagi.

”Nu mi-am luat nicio viteză, nea Puiu!”

”Că eu mi-am luat viteză? Nea Puiu, nu mi-am luat nicio viteză. Noi vorbeam de lucrurile care s-au întâmplat altădată, când ne-a părut rău după 20 de ani. Lăcătuș nu a fost convocat la Campionatul Mondial din ’94.

Selecționerul e bun sau nu e bun. Califică sau nu echipa? El ia decizii, are personalitate și ia decizie. Și-o asumă în totalitate. Trebuie să ți-o asumi. Cu siguranță, sută la sută, Edi Iordănescu, mi-a arătat mie, Gheorghe Hagi, că pentru el Ianis Hagi nu e important”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

”L-am înțeles ca părinte!”

”Stați ușor! Are dreptul să vorbească. Și l-am înțeles ca părinte. Dar Gică Hagi să nu uite că a fost selecționer și a trecut prin situații de genul acesta.

Ianis Hagi mai are nevoie de încredere? Mai are nevoie să mai apară pe o listă preliminară? Ianis Hagi este o certitudine. Gică Hagi și-a luat avant! ”, intervenise Anghel Iordănescu la Digi Sport. Ce-i reproșase voalat Generalul Regelui?

”El putea să aibă o discuție cu Ianis Hagi și să-l întrebe. ‘S-a discutat, s-a vorbit, ai fost sunat, de cine?

În condițiile în care Gică Hagi știe foarte bine că atât Anghel Iordănescu, cât și selecționerul actual, îl apreciem foarte mult pe Ianis Hagi și cu asta am încheiat acest subiect. Să depășim momentul”, a spus Anghel Iordănescu,la Fotbal Club.

Distribuie articol:

COMENTARII

9 COMENTARII

    • Pentru fotbalul românesc Gică Hagi chiar este buricul pământului !! Iar ca un cunoscător și formator de talente știe bine ce îi trebuie unui jucător pentru a reveni după o perioadă mai grea.. Exemple: Alibec, Tudor Băluță, Nedelcu,etc, jucători pe care Hagi îi ajută să ,,se pună pe picioare”. Ca tată ar fi dorit pentru copilul să fie tratat cu înțelepciune de selecționerul României. Care a ajuns selecționer doar pentru că e fisu’ lui tacsu’. Care Anghel Iordănescu n-ar fi avut nici jumătate din rezultatele actuale fără Gică Hagi. Respect Hagi! Succes România!

  1. Din punctul meu de vedere Ianis trebuia convocat macar in lotul lărgit și spun asta pentrucă a stat pe bara destul de mult altfel ar fi trebui sa fie convocat pentru primul 11.

  2. Glasgow Rangers în primele 5 campionate europene nu prinde top 10, unu la mână. Doi la mână, treaba asta cu cel mai bun tânăr jucător nu i se mai poate aplica lui Hagi junior de vreo patru ani. Mai are 18-19 ani? Ce-i drept arată la fel, n-are fizic de fotbalist de mare performanță din păcate. Dacă nu l-ar fi chemat Hagi nici nu s-ar fi apucat de fotbal. La futsal cred că s-ar descurca.

  3. Pe vremea lui Hagi,Popescu,Petrescu,Stelea,Dumitrescu……etc.toti jucau la echipe de top,Iordănescu era un antrenor că toți ceilalti,dar fără cei de sus enumerați era un nimeni,poate că dacă era altu poate gândea mai bine sil punea pe Stelea in poartă ,scurt pe doi.IORDANESCU BĂTRÂN NUI ANTRENOR MARE,ESTE MAI MARE CA EL DAN PETRESCU.

  4. Hagi junior nu se compară cu tatăl lui. E un jucător de nivel mediu. Gică Hagi la vîrstă lui cred că era la Real Madrid. Pe G Hagi îl știu de la 17/18 ani cînd a venit în BV Zărnești și a jucat selecționata Ronîniei cu Celuloza Zărnești, era antrenor Mircea Lucescu. Era nucleul de la Craiova cu lung, Ștefănescu, Ungureanu, Balaci, Cămătaru+ Iordache atacantul de la Dinamo, Iorgulescu Clain etc. G Hagi era foarte bun. Și eu am jucat atunci la celuloza Zărnești acum cred 40 de ani. Hagi junior nu se compară cu seniorul. Și ca jucător mia plăcut Ilie Bălăci, cred că dacă nu se accidenta era cel mai bun fotbalist.

  5. Nici sportul nu mai e sport. Tot cu pile si relatii ca pe vremea lui Ceausescu. Daca ai un parinte vocal iti face loc oriunde, daca nu ai poti ramane vesnic “tanar talent”. Toti ar trebui sa sustinem echipa Farul si pe Hagi jr “ca sa fie bine sa nu fie rau”. Ca spotiv ok, ca om…jalnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed