Remiza albă a arbitrului! FCSB și colosul belgian Anderlecht au încheiat la egalitate, private ambele de câte un penalty

De aceea se spune că fotbalul fără spectatori e ca nunta fără lăutari. Pentru că cei 3O de mii de spectatori care au venit pe Arena Națională în această seară a făcut o atmosferă de meci mare. Și de ce să nu recunoaștem? Galeria care n-a contenit să cânte și să strige ”Steaua, Steaua” chiar a fost cel de-al 12 lea jucător.

În prima repriză, FCSB și Anderlecht și-a împărțit ocaziile de gol, însă marea nedreptățită a fost echipa pregătită de Nicolae Dică.

„Centralul” austriac Sebastian Gishamer le-a refuzat roș-albaștrilor un penalty evident la duelul dintre Joyskim Dawa și Van Crombrugge în minutul 29.

Crețu a centrat în careu, iar Dawa a sărit bine și i-a luat fața portarului. Van Crombrugge l-a împiedicat să reia spre poartă, după ce l-a tras de cap efectiv, într-un procedeu interzis probabil și la lupte, nu doar la fotbal.

Doar că arbitrul austriac Sebastian Gishamer n-a dat nimic, decât un galben lui Olaru care a protestat.

Însă în partea a doua, după ce Cordea a ratat ocazia monumentală a meciului scăpând singur în careu, și Anderlecht a fost privată sau cel puțin ar fi putut primi lovitură de la 11 metri, la duelul dintre Crețu și Esposito.

N-a fost seara arbitrului, care în competiția-cenușăreasă a Europei, nu e ajutat de Video Assistant Referee. N-a fost nici seara atacanților sau seara golului, așa că vicecampioana României s-a mulțumit cu o remiză albă în fața supercampioanei Belgiei.

E primul punct pentru FCSB în grupele Conference League și până la urmă, n-arată rău. Însă nici bine pentru Dică.

FCSB (4-3-3): Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Oaidă, Edjouma, Olaru – Miculescu, Rusu, Oct. Popescu (cpt.)
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Dulca, Boboc, Radunovic, S. Șerban, Radaslavescu, Compagno, Cordea
Antrenor: Nicolae Dică

ANDERLECHT (3-5-2): Van Crombrugge (cpt.) – Debast, Hoedt, Vertonghen – Murillo, Arnstad, Kana, Ashimeru, Amuzu – Fabio Silva, Refaelov
Rezerve: Coosemans, Vanhoutte – Delcroix, Ndiaye, Verschaeren, Ishaq, Sadiki, Stroeykens, Ait El Hadj, Sardella, Duranville, Esposito
Antrenor: Felice Mazzu

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari