Răzvan Lucescu suprinde pe toată lumea! Anunţ incredibil despre Elias Charalambous. Ce a putut să spună după ce FCSB a luat titlul

Răzvan Lucescu suprinde pe toată lumea! Anunţ incredibil despre Elias Charalambous. S-a aflat ce a putut să spună după ce FCSB a luat titlul în Superliga. Tehnicianul celor de la PAOK Salonic l-a lăudat pe cipriotul de pe banca roş-albaştrilor.

Răzvan Lucescu s-a arătat impresionat de tehnicianul cipriot şi de performanţa reuşită de acesta la FCSB.

Răzvan Lucescu suprinde pe toată lumea!

Răzvan Lucescu a cucerit titlul în Grecia după ce PAOK Salonic a învins-o pe rivala locală Aris, cu scorul de 2-1. Tehnicianul este de părere că Elias Charalambous are un rol important la FCSB, chiar dacă Gigi Becali face schimbările.

Antrenorul lui PAOK a spus că cipriotul a adus un echilibru în vestiarul roș-albaștrilor și că a știut să gestioneze situația de la echipă, conform Orange Sport. „Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous. A ştiut să gestioneze o situaţie complicată. Da, ştim că face patronul schimbările, dar a ştiut să gestioneze situaţia. A ştiut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor.

Mie îmi place să-i zic Steaua. Eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua şi a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situaţia”, a spus Răzvan Lucescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed