Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic?! Anunţ de ultim moment al grecilor. Fostul selecţioner, dorit de o echipă mare din Turcia

Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic?! Anunţ de ultim moment al grecilor. Fostul selecţioner, dorit de o echipă mare din Turcia. Beşiktaş a avut un sezon slab în Superlig şi spera să-l convingă pe român să vină la echipă.

Răzvan Lucescu tocmai a luat titlul cu PAOK Salonic în Grecia. Acum, şefii noii campioane au ieşit la rampă. Nici nu se gândeşc să renunţe la fostul selecţioner.

Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic?!

Răzvan Lucescu este dorit pe banca celor de la Beșiktaș pentru a revitaliza echipa din Istanbul. Antrenorul român a câștigat titlul cu PAOK Salonic. Asta după ce echipa sa a învins-o în ultima etapă pe Aris Salonic, scor 2-1. Este al doilea titlu câştigat în Grecia de fostul selecţioner, cu aceeaşi echipă.

Performanța lui Răzvan Lucescu i-a impresionat pe turcii de la Beșiktaș, echipa rămasă fără antrenor principal după ce l-a demis pe Fernando Santos. În presa din Turcia au apărut informații potrivit cărora cei de la Beșiktaș au luat deja legătura cu clubul din Grecia și cu antrenorul român. Acest lucru a fost infirmat însă de către conducerea lui PAOK, conform enswi.gr.

”Nu există nicio șansă să discutăm despre plecarea lui Răzvan, nici din partea noastră, nici din partea lui. Cei care au fost interesați să se intereseze, fie întrebându-ne pe noi, fie pe el, știu deja acest lucru”, au transmis cei de la PAOK, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed