Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit! Dezvăluiri din interior după ce a ratat obiectivul. Lovitură totală pentru fostul selecţioner

Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit după ce PAOK Salonic a fost eliminată din Cupa Greciei! Dezvăluiri din interior după ce a ratat obiectivul. Lovitură totală pentru fostul selecţioner în meciul cu marea rivală.

PAOK Salonic, formația pregătită de către Răzvan Lucescu, a fost eliminată din Cupa Greciei de către Panathinaikos, la penalty-uri!

Răzvan Lucescu s-a dezlănţuit!

Răzvan Lucescu a făcut o analiză la rece la finalul partidei. Românul a fost mulțumit de evoluția elevilor săi, însă norocul nu a fost de partea grecilor, PAOK fiind învinsă decisiv la loviturile de departajare.

”În fotbal sunt situații și de genul acesta. Am fost eliminați după o scurtă perioadă în care nu am jucat așa cum ar trebui. Am dominat jocul, am câștigat în timpul regulametar, am făcut 2-0 și când eram în zece oameni am arătat că suntem o echipă care poate juca un fotbal bun împotriva oricărui adversar. Jucătorii știau de ieri că am venit aici pentru a ne califica.

Lucrurile au început foarte bine pentru noi, am făcut 2-0, dar Baba s-a accidentat. La penalty-uri sunt emoții, se poate întâmpla orice și am ratat calificarea. În această seară jucătorii au arătat o imagine fantastică. Acesta trebuie să fie drumul nostru. Trebuie să continuăm așa!”, a spus Lucescu, potrivit metrosport.gr.

PAOK Salonic este ocupanta poziției secunde în clasamentul competiției din Grecia, cu un total de 52 de puncte obținute în urma disputării a 23 de partide directe.

Formația lui Răzvan Lucescu a înregistrat, până în prezent, 16 victorii, trei remize și patru eșecuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed