Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic a ratat finala. Echipa fostului selecţioner, în criză

Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic a ratat finala. Echipa fostului selecţioner, în criză după meciul din deplasare cu Panathinaikos. S-a lăsat cu eliminarea din Cupă.

PAOK Salonic a fost eliminată din Cupa Greciei. A fost învinsă, la limită, pe terenul marii sale rivale.

Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu!

Unicol gol marcat în timpul regulamentar al partidei a fost a lui Zivkovic, pentru echipa lui Răzvan Lucescu, în minutul 72. Golul a făcut ca echipa să treacă în prelungiri, deoarece în tur Panathinaikos a câștigat în fața lui PAOK Salonic cu scorul de 1-0.

În prelungiri, PAOK a înscris din nou prin Kiril Despodov, astfel că scorul s-a făcutt 2-0. Dar, din păcate pentru echipa lui Răzvan Lucescu, Dimitrios Limnios a marcat pentru adversari, astfel că scorul general a fost de 2-2.

La loviturile de departajare, PAOK a pierdut cu scorul de 5-6, după ce jucătorii lui Lucescu au ratat 4 din ultimele 5 penalty-uri. Panathinakos s-a calificat în ultimul act.

În campionatul din Grecia, PAOK Salonic se află pe locul al doilea, cu 51 de puncte acumulate. Liderul e AEK Atena, asta după ce echipa lui Lucescu a pierdut locul de lider la meciul cu Olympiakos, scor 1-4, din ultima etapă.

Fiul lui Mircea Lucescu ţi-a prelungit contractul cu echipa din Grecia. A semnat o înţelegere valabilă până în vara lui 2027.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed