S-a declanşat haosul înaintea meciului! Măsuri fără precedent pentru fanii echipei lui Răzvan Lucescu. urmează meciul decisiv pentru PAOK Salonic

S-a declanşat haosul înaintea meciului care poate aduce titlul! Măsuri fără precedent pentru fanii echipei lui Răzvan Lucescu. Urmează meciul decisiv pentru PAOK Salonic împotriva celor de la ARIS.

Răzvan Lucescu este la distanță de 90 de minute de a cuceri titlul de campion cu PAOK. Meciul din această seară se anunță unul extrem de disputat atât pe teren cât și în afara lui din cauza rivalității echipelor.

Măsuri extreme pentru meciul echipei antrenate de Răzvan Lucescu!

Autoritățile au anunțat că se vor lua măsuri speciale de securitate în ziua partidei dintre ARIS și PAOK. Aceștia se tem de posibilele incidente și speră că pot ține la distanță suporterii.

Străzile orașului vor fi atent monitorizate cu ajutorul unor drone, dar și de polițiști îmbrăcați in civil. Mai mulți suporteri cu antecedente au fost vizitați acasă și li s-a atras atenția să nu încerce să tensioneze și mai mult atmosfera, susțin cei de la Sport 24.gr.

”Este dificil să gestionezi două marșuri separate ale celor 3.000 de suporteri”. Asta au spus autoritățile care se tem de incidentele ce ar putea avea loc în zone retrase ale orașului, conform Metrosport.gr.

Meci de foc în Grecia!

Suporterii celor două echipe se urăsc extrem de mult și s-au înregistrat numeroase conflicte dure. În ianuarie 2021, după meciul dintre cele două formații, un suporter bulgar, venit să-i susțină pe cei de la Aris, a fost călcat cu mașina.
Alt incident a avut loc în februarie 2022, când din păcate un suporter de la Aris și-a pierdut viața într-o altercație cu rivalii. Tânărul de 19 ani a fost înjunghiat fără să mai aibă vreo șansă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed