Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţ de ultimă oră după ultimul meci. Ce spune despre şansele la titlu ale celor de la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţ de ultimă oră după ultimul meci. S-a aflat ce spune despre şansele la titlu ale celor de la PAOK Salonic. Echipa fostului selecţioner începe play-off-ul de pe primul loc.

Răzvan Lucescu face senzaţie în Grecia. PAOK Salonic a profitat de pasul greșit făcut de AEK Atena, 3-3, la Salonic cu Aris. A revenit pe primul loc în Superliga Greciei, cu un punct avans față de rivală.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea!

Echipa lui Răzvan Lucescu a învins cu 2-0 în deplasare pe Lamia, goluri Taison 71 și Baba 90+2. Are 59 de puncte, cu unul peste AEK. Formaţia fostului selecţioner are cel mai prolific atac din campionat. 66 de goluri înscrise și cea mai ermetică defensivă, cu 21 de goluri primite după 26 de etape.

„În vară, nu ni se dădea o șansă la locul întâi. Era o atmosferă negativă, ostilă nouă. Acum pot spune că există o satisfacție pentru munca depusă și că am ajuns până aici. Bineînțeles că ne uităm la ceea ce fac celelalte rivale, dar nu ne concentrăm pe ele.

Avem un avantaj psihologic să fim primii în sezonul regular. Dar noi trebuie să profităm de fiecare moment din fiecare meci”, a spus antrenorul român.

Răzvan Lucescu se gândeşte şi la dubla din Conference League, cu Dinamo Zagreb. „Trebuie să fim uniți, să ne forțăm limitele și să ținem ritmul pentru a obține ce e mai bun din fiecare meci.

Sunt curios să văd programul din play-off. Nu pot să prevăd viitorul fără să-l văd. Voi încerca să rotim jucătorii și să scoatem maximul de la ei. Și nu ne deranjează nici dacă ni se vor da patru derbyuri la rând. Avem un lot pentru a face față.

Am fost criticat pentru ceea ce am spus despre derbyuri. Și în play-off sunt derbyuri, însă programul e la fel pentru toată lumea. Am avut patru meciuri consecutive contra unor adversari puternici plus două meciuri de Cupă și ne-am descurcat bine”, a mai spus Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed