Răzvan Lucescu, reacție şocantă! Ce a putut să spună despre un eventual meci cu FCSB. Toată lumea a rămas mască

Răzvan Lucescu, reacție neașteptată când a fost întrebat despre un eventual meci cu FCSB în cupele europene. Antrenorul a avut un mesaj cât se poate de clar.

PAOK Salonic a câștigat titlul în Grecia și va juca în preliminariile Champions League. parcursul grecilor începe în al doilea tur preliminar, unde sunt capi de serie.

Ce a spus Răzvan Lucescu despre un eventual meci cu FCSB

FCSB a câștigat titlul în Superliga și începe din primul tur preliminar al UCL. Este cap de serie și va avea adversari mai slab cotați. În turul II, este posibil să nu mai fie cap de serie, astfel sunt șanse mari să joace cu echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK. Antrenorul român spune că nu își dorește să joace cu echipa lui Gigi Becali și a explicat și motivul.

(n.r. ar fi frumos să te întâlnești cu FCSB în Champions League?) De ce? Ca să creați voi o presiune în plus? Lăsați. Lumea să vină, să fie telefoane… E nevoie să stau la treaba mea”, a spus Lucescu.

„Eu nu o să mor până nu o să câștig o dată Liga Campionilor”

Gigi Becali a dezvăluit pentru fanatik.ro care este visul său.

“O să vedeți voi. Eu nu o să mor până nu o să câștig o dată Liga Campionilor. Slavă Ție Doamne! Domnul le-a făcut pe toate. Dacă vrea Domnul, bate Gigi Becali și toată selecționata lumii.

Dacă îi voi fi credincios Dumnezeului meu și Domnului meu, voi spulbera toate echipele din Europa de mă voi distra cu ele. Cine este împăratul slavei? Domnul cel tare și puternic. Domnul cel tare în război. Acela este împăratul slavei!

O să vedeți slavă în România cum nu ați văzut în viețile vieților voastre”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed