Imagini fabuloase de la Salonic! Zeci de mii de fani au sărbătorit titlul celor de la PAOK. Răzvan Lucescu, alături de Mircea Lucescu / Video

Imagini fabuloase de la Salonic! Zeci de mii de fani au sărbătorit titlul celor de la PAOK.  Răzvan Lucescu a câștigat titlul în Grecia, după ce echipa sa a câștigat cu 2-1 meciul cu Aris.

Petrecerea a început pe străzile orașului, apoi s-a mutat pe stadionul lui PAOK. Mircea Lucescu a fost și el prezent.

Zeci de mii de fani au sărbătorit titlul celor de la PAOK

PAOK a câștigat al patrulea titlu din istorie, al doilea cu Răzvan Lucescu pe bancă. Fanii au ieșit pe străzi pentru a petrece. A avut loc un spectacol de artificii impresionant, iar cei mai mulți au avut și torțe.

Apoi sărbătoarea s-a mutat pe stadionul Toumba. Zeci de mii de oameni au fost aproape de echipă, imaginile fiind fabuloase.

Mircea Lucescu nu a lipsit nici el. Secundul lui Răzvan Lucescu a avut și un steag tricolor.

PAOK va juca în preliminariile UEFA Champions League.

Răzvan Lucescu: „E magic ce se întâmplă”

„E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.

Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puțin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon. Am luptat, am sperat, am reacționat și am câștigat un meci incredibil. Am obținut titlul și am scris istorie pentru PAOK.

Trebuie să menționez un aspect foarte important. Suntem aici și am adus titlul șefului (Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa această unită, el a adus toți jucătorii. Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon. E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a spus Răzvan Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed