Gigi Becali, dat de gol! Planul uriaş al şefului de la FCSB. Mihai Stoica a făcut dezvăluiri din interior

La scurt timp după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga, Gigi Becali a început pregătirile pentru grupele Ligii Campionilor! Mihai Stoica a dezvăluit planul omului de afaceri din Pipera.

Oficialul grupării roș-albastre a recunoscut faptul că Gigi Becali dorește să construiască un lot de 26-27 de jucători, fără să rămână cu fotbaliști de umplutură. S-a anunțat și primul transfer oficial la gruparea din Capitală.

Gigi Becali, dat de gol!

„Da, (n.r. – Kiki vine la FCSB), da. Şi cu ocazia asta ne dublăm singura poziţie care nu era dublată. În sensul că Panţîru nu e gata, iar Ovidiu Popescu nu e stânga, deşi a făcut-o bine. Gigi urmăreşte să facă un lot de 26-27 de jucători, printre care să nu fie şi jucători la număr şi asta înseamnă si dubluri, uneori să ai şi post triplat, să ai un jucător care să poată juca chiar pe mai multe posturi.

Nu are legătură una cu alta (n.r. – sosirea lui Kiki cu viitorul lui Radunovic). Radunovic e jucătorul nostru, are contract până în decembrie!”, a declarat, la orangesport.ro, Mihai Stoica.

Alături de Farul Constanța, Kiki a reușit să înregistreze 74 de meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed