Răzvan Lucescu are Grecia la picioare! Performanţă uriaşă pentru antrenorul român. Este peste Manchester City

Răzvan Lucescu are Grecia la picioare! Performanţă uriaşă pentru antrenorul român după victoria din meciul cu Lamia. Este peste Manchester City. Topul inedit tocmai a devenit public.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu este pe val. Românul face furori în campionatul Greciei. PAOK a câștigat partida din etapa a treia a play-off-ului cu scorul de 3-1 și urcă pe prima poziție.

Răzvan Lucescu are Grecia la picioare!

Victorie în ultima etapă jucată de echipa lui  Răzvan Lucescu pe teren propriu. După scorul de 3-1 din meciul cu Lamia, PAOK a trecut pe primul loc în campionatul Greciei. Un alt motiv de bucurie pentru tehnician este faptul că toți jucătorii săi în afară de portari au reușit în acest sezon să înscrie măcar un gol. O performanță remarcabilă atât pentru antrenor cât și pentru jucători.

Apărătorul Giannis Michailidis era singurul care nu marcase, dar până la urmă acesta a reușit și a restabilit egalitatea cu Lamia în minutul 45+1. Nu a fost nevoie de foarte mult timp de așteptare.

Astfel, echipa lui Lucescu Jr demonstrează încă o dată cât este de periculoasă. Joacă un fotbal de mare clasă și poate pune probleme oricărei echipe cu care se confruntă. Toți jucătorii sunt foarte bine pregătiți, asta ne arată și sondajele.

Specialiștii afirmă că nici Manchester City nu a reușit performanța grecilor. La mijlocul lunii trecute, Observatorul pentru Fotbal al CIES (Centrul Internațional pentru Studii Sportive) publica un studiu în care echipa antrenată de român ieșea pe primul loc la capitolul eficienței șuturilor.

PAOK a încheiat ca lider în acest clasament, cu un procentaj de +0,69 goluri pe meci, rezultat din raportul golurilor marcate şi cele trei variabile amintite. Celelalte echipe de pe podium au fost Sporting Lisabona (+0,59) şi de AS Roma (+0,52).

Clasamentul n-a mai fost actualizat de atunci, însă sunt șanse foarte mari ca PAOK să fie și în acest moment lider la acest capitol.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed