Răzvan Lucescu nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună după victoria uriaşă a lui PAOK Salonic. Echipa românului, pas uriaş spre titlu

Răzvan Lucescu nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut să spună după victoria uriaşă a lui PAOK Salonic. Echipa românului, pas uriaş spre titlu. Fostul selecţioner a avut un mesaj special după succesul de pe terenul marii rivale.

Răzvan Lucescu face senzaţie în Grecia. PAOK Salonic s-a impus cu scoruld e 3-2 pe terenul celor de la Panathinaikos, formaţie pregătită de „Împăratul” Fatih Terim.

Răzvan Lucescu nu s-a mai abţinut!

După acest succes, PAOK urcase provizoriu pe primul loc în clasament, dar AEK a revenit pe prima poziţie, după ce a învins-o pe Olympiacos. Răzvan Lucescu i-a dedicat victoria lui Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic. Pe 27 martie, el a împlinit 65 de ani.

„Vreau să vă spun că îi dedicăm această victorie lui Ivan Savvidis (n.r. patronul lui PAOK), de ziua lui. El trăiește foarte intens alături de echipă în viața de zi cu zi, se implică foarte mult, chiar și de la distanță, dar și suporterilor care ne ajută și au venit să ne încurajeze. Asta este un răspuns la unitatea pe care o avem”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit metrosport.gr.

Pentru echipa lui Răzvan Lucescu urmează meciul cu Lamia. Această formaţie se află de pe locul 6 din play-off. În acest moment, PAOK Salonic are 63 de puncte, în timp ce liderul AEK are 65 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed