Răzvan Lucescu a dat lovitura! Victorie uriaşă pentru cei de la PAOK Salonic. Fostul selecţioner e pe val în Grecia

Răzvan Lucescu a dat lovitura! Victorie uriaşă pentru cei de la PAOK Salonic. Fostul selecţioner e pe val în Grecia. Ultima victorie din campionat a fost una extrem de importantă.

Răzvan Lucescu trage tare pentru a o face campioană pe PAOK Salonic. Echipa antrenorului român s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa celor de la Lamia.

Răzvan Lucescu a dat lovitura!

Echipa greacă PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Lamia. A fost un meci din etapa a treia din play-off-ul Super Ligii din Grecia.

Oaspeţii de la Lamia au deschis scorul în minutul 7, prin Ruben Martinez. Apoi, elevii lui Răzvan Lucescu au reuşit să egaleze abia în minutul 45+1, prin Michailidis. După pauză, tehnicianul român a fost inspirat şi, la scorul de 1-1, în minutul 65, l-a aruncat în luptă pe Stefan Schwab. Şi internaţionalul austriac a schimbat soarta partidei.

A marcat golul prin care gazdele au preluat conducerea, în minutul 70, iar în minutul 88 a transformat un penalty şi a stabilit scorul final 3-1 pentru PAOK. În clasament, PAOK este pe primul loc, cu 60 de puncte. Are un punct distanţă faţă de ocupanta locului secund, AEK Atena, şi trei de Olympiacos Pireu, formaţia care încheie podiumul în Grecia. Lamia este pe locul 6, cu 34 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed