Răzvan Lucescu a dat lovitura! Rezultat uriaș pentru cei de la PAOK Salonic. Pas important spre titlu în Grecia

Răzvan Lucescu a dat lovitura. A făcut un pas impotant în lupta pentru titlu în Grecia. PAOK Salonic a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, pe Panathinaikos, într-un meci din play-off-ul campionatului.

Echipa antrenorului român are în acest moment 63 de puncte.

Răzvan Lucescu a dat lovitura

PAOK Salonic a început în forță meciul cu Panathinaikos, după ce a deschis scorul în minutul 2, prin Kiril Despodov. Gazdele au egalat prin Bernard în minutul 29. Cu câteva minute înaintea pauzei, PAOK a intrat din nou în avantaj după reușita lui Brandon Thomas.

Sebastian Palacios, atacantul lui Panathinaikos, a comis un henț în propriul careu, în minutul 88, și arbitrul a acordat lovitură de pedeapsă pentru PAOK. Argentinianul a văzut și cartonașul roșu. Stefan Schwab a marcat pentru 3-1. În prelungirile meciului, tot Bernard a marcat și a stabilit scorul final.

Echipa lui Răzvan Lucescu a acumulat până acum 63 de puncte.

”Am obținut o singură victorie, încercăm să câștigăm orice în orice competiție. Este cel mai important lucru în acest moment. Ne-am făcut jocul, ne-am creat mai multe șanse, am fi putut înscrie mai multe. În prima nu am simțit că echipa noastră a fost amenințată. E normal să aibă ocazii.

Nu sunt mulțumit de ultimul gol. Am fi putut să-l evităm, la 1-3 am fi putut gestiona mai bine situația.”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport24.gr.

 Antrenorul român scrie istorie la PAOK

Răzvan Lucescu a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League. Grecii au reușit să întoarcă rezultatul din tur, cu Dinamo Zagreb.

„Adevărul este că am vrut să ne întoarcem la ceea ce ştiam că putem face bine. Să reacţionăm, să avem intensitate, să avem determinare pentru un astfel de meci. Evident, să ne sacrificăm pe teren. Este o realizare foarte, foarte mare pentru echipă. Este a doua oară în 20 de ani când o echipă din Grecia se califică în sferturile unei competiţii europene, şi în precedenta dată a fost tot PAOK, în urmă cu doi ani. Am subliniat acest lucru jucătorilor înainte de meci.

Oamenii trebuie să fie aproape de echipă, nu doar astăzi, ci în general când nu jucăm bine. Suntem oameni, încercăm să dăm tot ce avem mai bun, să jucăm cel mai bun fotbal. Traversăm un sezon magic, pe măsură ce trece, aşa că avem nevoie ca fanii să fie aproape de noi”, a declarat Răzvan Lucescu, după meci, potrivit sport24.gr.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed