Răzvan Burleanu ‘sparge banca’! Suma uriaşă de bani pe care o poate câştiga România. Trebuie doar să învingă Ucraina

Răzvan Burleanu ‘sparge banca’! Suma uriaşă de bani pe care o poate câştiga România. Trebuie doar să învingă Ucraina. Totul a ieşit la iveală chiar înaintea debutului tricolorilor la EURO 2024.

S-a aflat suma pe care o va încasa Federaţia lui Răzvan Burleanu. Asta dacă tricolorii lui Edi Iordănescu vor învinge Ucraina.

Răzvan Burleanu ‘sparge banca’!

Se cunoaște suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina, de la EURO 2024. În cazul unui rezultat pozitiv în meciul de debut de la EURO 2024, ”tricolorii” își pot rotunji serios conturile.

Un milion de euro vor intra în conturile Federaţiei lui Răzvan Burleanu dacă batem astăzi Ucraina, de la ora 16.00. În cazul unui rezultat de egalitate în grupă, „tricolorii” vor obține 500.000 de euro.

Până în prezent, România a câștigat deja din partea UEFA suma de 9,25 milioane de euro, pentru participarea la Campionatul European din Germania. Această sumă poate crește pe parcurs, în funcție de rezultatele obținute de „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Dacă va reuși să treacă de grupe și să se califice în optimi, România va câștiga suma de 1,5 milioane de euro. Oo eventuală calificare în sferturi le-ar aduce „tricolorilor” în conturi 2,5 milioane de euro.

România va debuta contra Ucrainei la EURO 2024, iar pe 22 iunie va juca cu Belgia. În ultimul meci al grupei, care se va disputa pe 16 iunie, „tricolorii” vor înfrunta Slovacia.

Echipa României pentru meciul cu Ucraina: Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguş, Coman

Echipa probabilă a Ucrainei: Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko – Shaparenko, Stepanenko – Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed