Pleacă Edi Iordănescu de la echipa naţională?! Dezvăluiri de ultimă oră despre selecţioner. Stadiul negocierilor cu Răzvan Burleanu

Federația Română de Fotbal încă așteaptă răspunsul lui Edi Iordănescu, în ceea ce privește viitorul selecționerului pe banca tehnică a primei reprezentative! Deși nu s-a pronunțat în acest context, Răzvan Burleanu speră ca situația să se clarifice înainte de EURO 2024.

Ilie Dumitrescu a urmărit negocierile dintre Edi Iordănescu și reprezentanții Federației Române de Fotbal. Fostul fotbalist consideră că această neînțelegere trebuia rezolvată la începutul anului.

Ce se întâmplă cu viitorul lui Edi Iordănescu!

Dumitrescu este de părere că selecționerul ar trebui să ofere un răspuns concret la finalul turneului din Germania, nicidecum înaintea acestuia.

”Nu ne arată o problemă, dar e un subiect delicat. Vorbim de un contract pe patru ani. Selecționerul își apără colaboratorii, pentru că pe zona lui e foarte clar, din ce am înțeles.

Vrea să-și creeze o echipă competitivă pentru acești patru ani. E de înțeles. Plus că nu poți să semnezi, de dragul de a semna. Cred că va fi mai simplu se semnat după turneul final.

Obiectivul a fost de a semna înainte de EURO și era normal. Eu nu am înțeles de ce nu s-a semnat în ianuarie, februarie.

Nu am informații foarte clare, dar la loturile naționale sunt oameni cu part time, plus că și în echipa lui sunt colaboratori cu salarii destul de mici. Și am mai înțeles că din salariul lui, el le mai completează secunzilor, le mai dă el bani. Nu mai intra acum în discuție semnarea contractului!”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Programul României din Grupa E:

Luni, 17 iunie 2024
ROMÂNIA – Ucraina (Munchen) – 16:00
Belgia – Slovacia (Frankfurt) – 19:00

Sâmbătă, 22 iunie 2024
Slovacia – Ucraina (Dusseldorf) – 16:00
Belgia – ROMÂNIA (Koln) – 22:00

Miercuri, 26 iunie 2024
Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt) – 19:00
Belgia – Ucraina (Stuttgart) – 19:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed