Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizie luată de oamenii lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea primului meci al noului sezon

Vestea momentului pentru antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous! Decizie luată de oamenii lui Răzvan Burleanu referitoare la meciul din Supercupa României. S-a aflat chiar înaintea primului meci al noului sezon.

Campioana României, FCSB și câștigătoarea Cupei României Betano, vor da piept pe 4 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua. Prețul biletelor a fost stabilit de oamenii lui Răzvan Burleanu.

Decizie luată de oamenii lui Răzvan Burleanu!

Biletele pentru meciul din Supercupa României, FCSB-Corvinul Hunedoara, vor fi puse în vânzare online, informează frf.ro. Partida se va disputa joi, 4 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua.

Tichetele vor fi disponibile pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, preţul acestora fiind de 30 lei la peluze, respectiv 50 lei la tribune.

Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 1 si 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.
Biletele vor fi livrate la adresa de mail înregistrată, în format digital.

FCSB este câștigătoarea titlului în sezonul de Liga 1 care tocmai s-a încheiat, în timp ce Corvinul Hunedoara este câștigătoarea Cupei. Astfel, sezonul va începe mai repede pentru cele două formații, care vor lupta și pentru calificarea în cupele europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed