Răzvan Burleanu s-a dezlănţuit! Ce îl aşteaptă pe Istvan Kovacs. Dezvăluirea care produce cutremur în Superliga

Răzvan Burleanu s-a dezlănţuit! S-a aflat ce îl aşteaptă pe Istvan Kovacs. Centralul din Carei a fost invocat la Comisia de Disciplină. Războiul a început deja. Dezvăluirea care produce cutremur în Superliga.

Răzvan Burleanu, implicat în scandalul cu Istvan Kovacs! L-a trimis la Comisia de Disciplină. Arbitrul trebuie să de explicații.

Răzvan Burleanu s-a dezlănţuit!

Istvan Kovacs este protagonistul unui scandal monstru în lumea fotbalului românesc. Arbitrul din Carei a sfidat regulile și a luat peste picior răbdarea patronilor din Superligă, dar și răbdarea suporterilor.

Deși comportamentul arbitrului cu jucătorii, în timpul partidelor, lasă de dorit, Răzvan Burleanu, șef FRF, a hotărât să îl apere public pe central. Susține că Istvan merită în continuare să fie delegat în cadrul partidelor oficiale din prima ligă. 

Însă, Istvan Kovacs va trebui să-și motiveze acțiunile în fața Comisiei de Disciplină. Suporterii, dar și nume importante ale fotbalului românesc, au cerut suspendarea acestuia.

„Am văzut chiar în aceste zile că cineva a citit de pe buzele lui Istvan Kovacs ce i-ar fi transmis unui alt arbitru. Imediat a apărut apoi înregistrarea, ceea ce este un element de apreciere, de transparență și cu siguranță Comisia de Arbitri o va face și în viitor, când vor exista astfel de cazuri sensibile.

Despre subiectul cu Istvan Kovacs și relațiile de la Cluj pot să vă spun că este un proces la Comisia de Disciplină. Mai este doar o chestiune de timp până când părțile vor fi invitate pentru a proba acuzațiile. Sunt sigur că se vor regla și aceste lucruri la nivelul comisiilor juridice.

Din 2014 până în prezent, ca președinte al FRF n-am făcut nicio delegare a niciunui arbitru de fotbal! N-am făcut nicio promovare! Nu m-am implicat la convocările echipei naționale. Dacă va fi să existe delegare la vreun anumit meci, e o întrebare la care președintele Comisiei de Arbitri trebuie să răspundă.

Din punctul meu de vedere, nu există nicio problemă ca Istvan Kovacs, care este arbitrul numărul unu în România, să poată fi delegat la orice meci din România!”, a spus Răzvan Burleanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed