Răzvan Burleanu a fost făcut praf de un jucător din Generația de Aur: `El nici nu îi cunoaște pe Roberto Carlos și Cafu, sfidează pe toată lumea`

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a asistat la partida jucată de Brazilia contra Elveției la Campionatul Mondial.

Președintele FRF a fost surprins în tribune alături de doi fosști mari fotbaliști: Roberto Carlos și Cafu.

Răzvan Burleanu a fost alături de Edi Iordănescu în Qatar

La partida Brazilia-Elveția a asistat și selecționerul României, Edi Iordănescu.

Florin Prunea, fostul portar al ”Generației de Aur”, a comentat extrem de dur apariția lui Răzvan Burleanu la Campionatul Mondial din Qatar.

„Da… Este membru în Consiliul FIFA, e invitat acolo. Cred că e fericit, sfidează pe toată lumea. Asta e poza care îl caracterizează cel mai bine. Da (n.r. Roberto Carlos și Cafu par bodyguarzii lui Burleanu), nici nu cred că îi cunoaște. Este o poză care arată exact că ne merităm sorta. Noi, suporterii, stăm acasă, el e acolo. 300.000 de euro pe an, 500 de euro diurnă pe zi. Plajă, frumos, la noi vine frigul, e noroi, iar el e foarte bine.

Aș fi vrut ca lângă Burleanu să fi fost un fost mare jucător al României. Ce crezi că băieții ăia doi din spate (n.r. Cafu și Roberto Carlos) pot vorbi cu președintele FRF?” a spus Florin Prunea pentru ProSport

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari