Răzvan Burleanu a făcut anunțul. Ce îi așteaptă pe suporterii români care vor să meargă la meciul cu Kosovo. Va ieși scandal

Răzvan Burleanu a făcut anunțul. Ce îi așteaptă pe suporterii români care vor să meargă la meciul cu Kosovo.

Naționala României joacă pe 16 iunie, la Pristina, în preliminariile CE 2024.

Răzvan Burleanu a făcut anunțul

Răzvan Burleanu a anunțat că este posibil ca suporterii români să nu poată să însoțească naționala României în Kosovo, ca urmare a incidentelor care au loc la graniţă cu Serbia.

„S-a înfiinţat un grup de lucru la nivelul FRF. Suntem într-un dialog foarte strâns cu biroul României de la Pristina, cu federaţia locală de fotbal, precum şi cu UEFA. În momentul de faţă, ţinând cont de informaţiile pe care le avem, putem să concluzionăm că nu există un risc privind disputarea partidei oficiale dintre România şi Kosovo de la Pristina.

Avem însă o îngrijorare în ceea ce priveşte siguranţa suporterilor noştri care se vor deplasa la Pristina. Pentru că ne interesează ca siguranţa suporterilor să nu fie în pericol. Ăsta e obiectivul nostru. Vom pune mai presus de orice securitatea şi siguranţa suporterilor români, de aceea luăm chiar mai multe scenarii. În zilele următoare vom reveni cu mai multe informaţii despre acest subiect”, a spus președintele FRF.

„Nu avem un risc privind disputarea meciului”

În ultimele zile în nordul statutului Kosovo, la graniţa cu Serbia, au avut loc ciocniri violente între etnicii sârbi şi forţele de securitate kosovare.

„Nu avem un risc privind disputarea meciului. Când sunt astfel de meciuri iar în zonă se întâmplă anumite incidente în mod automat numărul forţelor de securitate şi ordine să crească. Ceea ce se va întâmpla cu siguranţă şi la meciul nostru de la Pristina.

Unul dintre scenariile noastre este pur şi simplu să nu beneficiem de aportul suporterilor noştri dacă vom avea cel mai mic risc la adresa siguranţei lor”, a mai spus Burleanu.

Naționala României întâlneşte la 16 iunie (ora 21:45), pe Stadionul Fadil Vokrri din Pristina, selecţionata statului Kosovo, în preliminariile Campionatului European din 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed