Mario Iorgulescu vrea să renunțe la cetățenia română: `Am probleme la cap, nu sunt un criminal! Nu vă e rușine?`

Pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a ajuns în comă la spital, după un accident pe Șoseaua Chitilei în București. Fiul șefului LPF s-a urcat la volanul bolidului său de lux după o ceartă cu iubita și a apăsat pe pedala de accelerație.

A provocat un accident în urma căruia celălalt șofer, Dani Vicol, și-a pierdut viața. Potrivit anchetatorilor, Mario Iorgulescu a condus beat și drogat, așa că pe numele lui a fost emis mandat de arestare, care în Italia, acolo unde este fiul lui Gino Iorgulescu internat, este nul.

”Faceți dreptate!”

Mario Iorgulescu a facut recent primele declarații în legătură cu procesul de omor. ”Aș ruga-o pe doamna judecător să nu mai ruineze o viață de om că deja a fost ruinată o familie.

Faceți dreptate, nu zice nimeni să nu o faceți, îmi asum, dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi, sunt tânăr, am niște probleme la cap. Din păcate, au fost descoperite târziu, că, poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident.

”Am o leziune pe lobul frontal al creierului!”

Nu mă prezint la proces pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am o problemă cu o leziune pe lobul frontal al creierului.

Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales față de familia care a rămas fără un membru din cauza mea.

(…) Vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba…

”Și decedatul a consumat cocaină!”

Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie, am uitat cum e să plângi, pentru ca mi-am consumat plânsul în acel an și jumătate, nu mai știu cum e să iubești.

Și vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun că îmi este foarte greu, legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni.

Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani?

Poate că mesajul ăsta dă dovadă că sunt coerent. (…) Păi, în cazul meu, ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și, era într-o stare care nu îi permitea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi”, a transmis Mario Iorgulescu, potrivit spynews.ro.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari