Scandal uriaş în Giuleşti! Omul lui Dan Şucu anunţă sancţiuni grave pentru petrecăreţi. S-a decis soarta lui Andrei Borza şi Alexandru Albu

Scandal uriaş în Giuleşti! Omul lui Dan Şucu anunţă sancţiuni grave pentru petrecăreţi. S-a decis soarta lui Andrei Borza şi Alexandru Albu. Rapid este pe un butoi cu pulbere după înfrângerea umilitoare, scor 1-3 cu Poli Iaşi.

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost suprinşi în club după înfrângerea din Moldova. Dan Şucu a cerut măsuri exemplare împotriva celor doi jucători.

Omul lui Dan Şucu anunţă sancţiuni grave

Daniel Niculae s-a conformat cererii lui Dan Şucu. A anunţat sancţiuni împotriva lui Alexandru Albu și Andrei Borza. Cei doi vor fi excluşi din lotul lui Cristiano Bergodi, dar şi amendaţi.

Echipa a înnoptat la Iași, alături de staff-ul tehnic, iar duminică după amiază a revenit în București. Alb-vișiniii sunt în cantonament până duminică seară. Au programat un antrenament, conform gsp.ro.

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură. Aceasta va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed