Răsturnare de situaţie în cazul lui Dan Petrescu! Anunţul momentului despre antrenor. Şefii de la CFR Cluj l-au dat de gol

Răsturnare de situaţie în cazul lui Dan Petrescu! A apărut anunţul momentului despre antrenor. Şefii de la CFR Cluj l-au dat de gol.

Cristi Balaj, președintele formației din Gruia, a afirmat că Dan Petrescu a luat decizia de a se muta la Cluj, asta în condițiile în care plecarea sa de la echipă este incertă.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Dan Petrescu

Asta pentru că antrenorul clujenilor urmează să poarte o discuție în acest sens cu Nelu Varga, patronul echipei.

„Este clar că Dan Petrescu este un antrenor ofertat. Dar cred că el nu știe unde o să meargă, dacă va decide cumva să facă o pauză la Cluj. Repet, să facă o pauză.

A mărturisit de atâtea ori, este orașul în care se simte cel mai bine. E apropiat de București pentru că are mama acolo, dar într-un final se va stabili la Cluj. Nu știu dacă v-a spus asta.

S-a discutat ca după acest ultim meci (n.r. CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0) să stea de vorbă (n.r. cu patronul Ioan Varga) și fiți sigur că dacă se va lua o decizie, veți afla.

Noi ne-am creionat viitorul. Nu vă ascund că vom continua să avem acea diminuare a bugetului și urmează să vedem pentru anumite poziții ce variante vom avea. S-a mai întâmplat că avem trei variante pentru o anumită poziție și să o luăm pe a patra”, a spus Balaj în emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

S-a spus că Dan Petrescu ar avea de gând să semneze cu echipa Jeonbuk din Coreea de Sud, acolo unde ar fi urmat să ajungă pe 11 iunie, pentru primul meci oficial.

Petrescu a revenit la CFR Cluj după 9 etape din campionatul 2021/2022. Atunci, el l-a înlocuit pe Marius Șumudică, reușind să câștige Superliga.

Înainte de asta, tehnicianul plecase de la echipă, după 11 runde din sezonul 2020/2021, el fiind înlocuit de Edward Iordănescu, cel care a preluat gruparea de pe locul 3 și a reușit să obțină al 4-lea titlu consecutiv al formației din Gruia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed