Pleacă sau nu de la CFR? Dan Petrescu nu se mai ascunde: `Cristiano Bergodi e un gentleman`

Pleacă sau nu de la CFR? Dan Petrescu nu se mai ascunde: ”Cristiano Bergodi e un gentleman”!

Dan Petrescu (55 de ani) va sta pe banca CFR-ului pentru ultima oară la barajul pentru locul în Conference League, cu FCU Craiova, de mâine. Cel puțin așa s-a vorbit peste tot. Că Bursucu va fi lăsat să plece în Coreea de Sud, patronul Ioan Varga renunțând la clauză.

Dan Petrescu, adevărul despre oferta din Coreea

”Dan Petrescu va fi noul antrenor al celor de la Jeonbuk. Actualul tehnician al lui CFR Cluj e așteptat să semneze imediat ce va primi permisul de muncă în Coreea de Sud. Prima sa apariție pe bancă va fi la meciul cu Gangwon, de pe 11 iunie”, a scris Dario Focardi, specialist în fotbalul din Asia.

Astăzi, antrenorul CFR-ului a ținut să lămurească povestea, la conferința de presă de dinaintea barajului pentru Europa, contra Craiovei lui Mititelu. „Mai am contract un an. Eu nu pot să ascult ofertele până patronul de la CFR nu-și dă acordul. Mai am contract un an, știți clauza pe care o am. Eu îmi doresc să rămân, depinde și de rezultatul cu U Craiova 1948.

Nu o să decid eu după meci dacă rămân. Eu vă zic realitatea, mai am un an de contract și vreau să-l duc la capăt. Dar nu depinde de mine. Se va ști mai bine după meciul de mâine.

Prin câte am trecut eu în 6 ani aici, ce să mai zic? Bergodi e un antrenor senzațional, un gentleman. Asta e realitatea în momentul de față, mai am un an de contract. Nu am ce să zic, s-a mai întâmplat așa”, a mai spus Dan Petrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed