Răspunsul lui Gerard Pique nu s-a lăsat prea mult așteptat. Aroganța făcută de fostul fotbalist după atacul dur al Shakirei

Shakira l-a atacat dur pe Gerard Pique în nou melodie lansată. Nici iubita acestuia, Clara Chia Marti nu a scăpat.

Melodia ”BZRP – Sesiunea 53” a devenit virală. A adunat rapid 110 milioane de vizualizări doar pe YouTube pe contul artistei.

Cântăreața a explicat că versurile au ajutat-o să se descarce. Astfel spune ea a putut trece mai repede peste despărțirea de Gerard Pique.

”Nu mă întorc la tine” / ”Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, ”M-ai lăsat vecină cu soacra” / ”Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”, ”Fără resentimente, dragă” / ”Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, ”Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine” / ”Eu fac cât două de 22”, ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” / ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio” sunt doar câteva dintre versurile acide din melodia BZRP a Shakirei cu rapperul Bizarrap.

Răspunsul lui Gerard Pique nu s-a lăsat prea mult așteptat

Fostul fotbalist a reacționat rapid. Acesta a fost văzut la volanul unui Renault Twingo, mașina amintită de fosta sa iubită în versurile melodiei.

Acesta a venit cu automobilul la terenul unde se desfăşoară meciurile din Kings League, liga recent înfiinţată de Pique.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed