VIDEO Umilit de Shakira în piesa care a rupt Youtube-ul, Pique n-a mai rezistat! A reacționat și a făcut trimitere la… circ!

Shakira și-a pregătit luni de zile lovitura sub centură aplicată la miezul nopții lui Gerard Pique, bărbatul care a trădat-o și apoi a părăsit-o pentru o femeie mai tânără.

În piesa care a depășit deja 42 de milioane de vizualizări și care continuă să urce vertiginos în trendul Youtube, inclusiv în România, Shakira le spune direct pe nume Clarei, amanta fostului ei partener, și lui Pique.

”Are nume de om bun, clar nu este așa cum sună, are nume de om bun, dar clar că e ca tine…”, zice Shakira, făcând un joc de cuvinte în limba spaniolă: ”Clara-mente no es como suena”, adică ”Clara minte, nu este cum pare!”.

De asemenea, Shakira mai spune într-un vers că ”face cât două de 22 de ani” sau că Pique ”a schimbat un Ferrari pentru un Twingo și un Rolex pe un Casio”.

Cum piesa a făcut vâlvă pe toată planeta, fiind comentată intens pe rețelele de socializare, Gerard Pique n-a răbdat să nu reacționeze. Însă a făcut într-un fel reținut și nu direct, însă a fost limpede pentru toată lumea că a vrut să spună că, prin melodie Shakira a creat un ”circ mediatic”.

Pique a postat mai multe emoji-uri cu elemente din circ, cu trimitere evidentă către cutremurul provocat de piesa lansată de mama celor doi băieți ai săi.

În povestea despărțirii de Shakira, Pique este în viziunea majorității personajul negativ. Mai ales după ce au ieșit la iveală imagini video care demonstrează că fotbalistul i-a fost infidel artistei.

Într-un direct pe care Pique l-a făcut în august 2o21 din casa în care locuia cu Shakira, Clara Chia s-a vânturat nestingherită prin spatele său, plimbându-se fără niciun stres prin locuință.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari