Radu Petrescu a fost delegat la meciul Luxemburg – Portugalia, din cadrul preliminariilor EURO 2024

Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul dintre Luxemburg şi Portugalia, din cadrul preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2024, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Radu Petrescu va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu, al patrulea oficial fiind Iulian Dima. În camera VAR se vor afla tot arbitri din România, Ovidiu Haţegan şi Horaţiu Feşnic.

Observator pentru brigada de arbitri va fi Jon Skjervold (Norvegia), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Peter Lundstrom (Finlanda).

Partida dintre Luxemburg şi Portugalia, din grupa J a preliminariilor pentru EURO 2024, va avea loc duminică, 26 martie, de la ora 21:45, pe Stade de Luxembourg.

O altă brigadă de arbitri din România, formată din centralul Andrei Chivulete şi asistenţii Mihai Marius Marica şi George Florin Neacşu, a condus partida amicală dintre Irlanda şi Letonia. Meciul disputat joi seara, la Dublin, pe Aviva Stadium, s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-2 (2-2).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed