Scandal imens în Superligă! Arbitrii Marian Barbu și Radu Petrescu sunt implicați direct: `Am discutat amândoi, eu nu mă bag peste tine, tu nu te bagi peste mine`.

Greșelile comise de arbitrii Marian Barbu și Radu Petrescu au provocat un val de reacții în fotbalul românesc și au lăsat loc de interpretări.

Tandemul Barbu-Petrescu a condus câteva partide în acest sezon în calitate de arbitru central-arbitru VAR rolurile fiind inversate la anumite partide.

Cei doi arbitrii au greșit la partidele U Cluj-Rapid și FC Voluntari-FCSB.

Marian Barbu, central la ”U” Cluj- Rapid

Nu a acordat un penalty pentru clujeni la o intervenție în careu a lui Răzvan Onea de la Rapid.

Arbitrul în camera VAR a fost Radu Petrescu care a ”validat” greșeala lui Barbu.

Radu Petrescu, central la FC Voluntari-FCSB

Petrescu nu l-a eliminat pe Edjouma pentru un fault brutal la Armaș, iar în camera VAR, decizia a fost validată de Marian Barbu.

După această serie de erori ale celor doi arbitrii, Dan Udrea și Basarab Panduru au dezbătut subiectul la Orangesport.

Moderatorul Dan Udrea și fostul internațional Basarab Panduru au pus sub semnul întrebării o posibilă ”înțelegere” avută de cei doi arbitrii.

Dan Udrea: ”Acelaşi cuplu, Barbu – Petrescu, a fost acum 2 etape, doar cu roluri inversate. Acum 2 etape la Cluj, o fază la fel de evidentă pe reluări, a fost judecată greşit. Şi-au făcut rău reciproc după episoadele ăstea. Barbu la Cluj nu dă penalty, iar Petrescu nu intervine peste el. Acum, s-a întâmplat invers”.

Basarab Panduru: ”Atunci ai putea să te gândeşti că formeaza un tandem adevărat. Nu mă deranja, nu intra peste deciziile mele, când eşti tu nu mă bag eu şi invers. Ca aşa să părem noi mari şi tari. E o înţelegere! Nu îşi fac rău, ei gândesc că gen nu te aduc la VAR ca să nu pară… să îţi scadă punctele.

Ei aşa gândesc. Sunt ceva de genul: am discutat amândoi, eu nu mă bag peste tine, tu nu te bagi peste mine. Ne putem gândi că s-au gândit la asta! Mie mi se pare că le cade ceva dacă se duc la VAR, aşa gândesc ei, cât de deştepţi sunt ei. De ce nu s-au dus? Explică-mi. E pe: nu mă deranja, nu te deranjez”.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed