Radu Negru şi-a ieşit din minţi! Mesaj dur după arbitrajul de judeţ de la meciul cu FC Botoşani. L-a distrus pe arbitrul Iulian Călin + Legăturile dubioase ale centralului cu moldovenii

Radu Negru şi-a ieşit din minţi! Mesaj dur după arbitrajul de judeţ de la meciul cu FC Botoşani. L-a distrus pe arbitrul Iulian Călin. Centralul a făcut praf siputa crucială pentru evitarea retrpgradării dintre moldoveni şi FCU Craiova.

Radu Negru a trimis un mesaj devastator după meciul pierdut de echipa sa în Moldova. Centralul Iulian Călin a viciat rezultatul disputei.

Radu Negru şi-a ieşit din minţi!

La scorul de 1-0 pentru FCU Craiova, Iulian Călin a inventat penalty-ul din care Botoşaniul a egalat. Apoi, l-a eliminat eronat pe Aurelian Chiţu pentru două galbene. Primul pentru proteste şi al doilea pentru un fault inexistent. Mai întâi, atacantul a protestat pentru că arbitrul a dat fault în atac la Blănuţă, deşi trebuia să dea corner pentru FCU Craiova.

Apoi, l-a eliminat pe Chiţu la o fază la care nu a fost nici fault. la câteva ore după meci, Radu Negru a transmis un mesaj dur. „Se mai doarme noaptea sau nu avem nicio remuşcare, nimic?”, a tunat fundaşul dreapta al craiovenilor, într-un mesaj pe Instagram.

Craiovenii şi-au ieşit din minţi când au aflat de legăturile dubioase între Iulian Călin şi şeful gazdelor, Valeriu Iftime. Amândoii sunt înscrişi în PNL şi vor participa la alegeri în judeţele unde stau. Iulian Călin se vrea primar, în timp ce Iftime preşedinte la Consiliul Judeţean Botoşani.

La finalul meciului, fundaşul Craiovei a fost cel care a intrat în dialog cu fanii dipseraţi că favoriţii lor sunt în pragul retrogradării. A transmis un mesaj de susţinere ultrasilor pe care i-a pufnit plânsul în peluză.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed