Radu Negru rupe tăcerea! Anunțul momentului după victoria uriașă cu FC Voluntari: ‘A fost complicat’ + Ce spune despre antrenorul Giovanni Costantino

Radu Negru rupe tăcerea! Anunțul momentului după victoria uriașă cu FC Voluntari. S-a aflat ce spune despre antrenorul Giovanni Costantino. Fotbalistul crede că noul tehnician a reușit să aducă disciplină la echipă.

Craiova lui Mititelu a reușit să se impună pe terenul celor de la FC Voluntari, cu scorul de 1-0, la meciul din runda cu numărul 20. Singurul gol marcat a fost a lui Blănuță, în minutul 37.

Radu Negru rupe tăcerea! Anunțul momentului după victoria uriașă cu FC Voluntari

Radu Negru susține că a fost un meci puțin complicat, mai ales în momentul în care FC Voluntariu a băgat pe teren jucători cu talie. Însă, este fericit pentru că echipa a strâns rândurile și a reușit să câștige meciul.

„Suntem în zona aceea foarte, foarte roșie. Așteptăm să vede ce se întâmplă și cu celelalte echipe care acum sunt sub noi. A fost ca o finală pentru că la 1-0 în ultimele minute trebuia să ne apăram. Ei au băgat foarte mulți jucători cu talie și a fost putin complicat, dar mă bucur că am reușit să câștigăm până la urmă.

(nr. golul lui Blănută) Da, mă bucur pentru el. Mă bucur că poate să ajute echipa. Este și junior, ceea ce ne ajută foarte mult, pentru că știți că au fost niște discuții cu cetățenia lui. Mă bucur că s-au rezolvat treburile și că ne ajută și e bine și pentru el să înscrie, să aibă o formă bună”, a declarat Radu Negru la finalul meciului în direct la TV Digi Sport.

„Este important că avem pe cine asculta”

„Sperăm să o ținem tot așa. Suntem într-o formă bună ca și echipă. Ne-am imobilizat puțin înainte de meciul de Cupă, noi jucătorii. Am vorbit puțin în vestiar să strângem rândurile. Lăsăm la o parte clișeul pe care îl spune lumea să strângem rândurile. Chiar am făcut-o pentru că am avut perioada aceea foarte slabă și v-am zis este important că am reușit să ne mai ridicăm puțin acolo în clasament. 

Privim meciul cu Petrolul. Este important să câștigăm acolo, să facem un meci bun, să avem sărbătorile frumoase. 

(nr. noul antrenor) Cum am mai spus-o, ne-a ajutat puțin pe partea de construcție, plus că un antrenor mereu aduce disciplină, indiferent de calitățile sale ca și antrenor propriu zis. Este important că avem dișciplină la grup și că avem pe cine asculta”, a mai spus Radu Negru.

FCU Craiova se află pe locul 10 în clasamentul din Superliga, 24 de puncte, în timp ce Voluntari este pe locul 11, cu aceleași puncte acumulate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed