Radu Negru, atac dur la adresa arbitrajului! Penalty clar neacordat l-a scos din minţi: ‘Arbitrează slab, dar vor să fie puşi pe piedestal’ + Anunţ înaintea meciului cu Dinamo

Radu Negru, atac dur la adresa arbitrajului! Penalty clar neacordat l-a scos din minţi. Radu Moroiţă n-a văzut fault, deşi acesta a fost evident. Iulian Călin, arbitrul VAR, nu a fost în stare să vadă nici la reluări infracţiunea extrem de clară.

Radu Negru s-a enervat cumplit. Spune că echipa sa ar fi meritat măcar un punct în faţa celor de la Farul.

Radu Negru, atac dur la adresa arbitrajului!

„Două înfrângeri, dar nu cred că am jucat slab. Avem personalitate şi curaj. Luăm gol pe greşeli copilăreşti şi ne este greu să revenim apoi. E o statistică importantă, dar nu ştiu cât de relevantă. Am stat aproape de careul lor, dar nu le-am desfăcut apărarea. Nu am jucat chiar foarte slab cred eu.

Cred că au meritat să câştige, dar am avut şi noi momentele noastre bune în joc. Campionatul e foarte strâns. În două săptămâni se poate schimba foarte repede situaţia, chiar dacă acum suntem la 3 puncte de retrogradare. Campionatul e foarte echilibrat, niciun meci uşor. Orice meci e greu de câştigat. Jucăm cu Dinamo şi cu orice echipă e foarte greu”, a tunat Radu Negru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Nu s-a oprit aici. A continuat atacul dur la adresa fluieraşilor. „Eu dacă joc slab şi am atitudinea arbitrilor nu voi mai fi titular. Arbitrează slab şi au o atitudine de aşteaptă să fie puşi pe piedestal. Trebuia să avem fault pe 16 metri şi nu ni se dă fault, iar ei pleacă pe contraatac şi au ocazii. La ei se verifică 10 minute la VAR, precum cu Rapid şi se dă. La noi nici nu se verifică o fază deşi e penalty clar”, a încheiat fundaşul dreapta al celor de la FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed