Radu Drăgușin, luat în colimator! Vărul lui Gigi Becali a spus clar. Ce se va întâmpla cu internaționalul român

Radu Drăgușin a fost luat în colimator de vărul lui Gigi Becali, după ce nu a reușit încă se se impună în Premier League.

Victor Becali a dezvăluit că în viitor englezii au planuri mari pentru fundașul care a devenit cel mai scump jucător român după ce a fost transferat de Tottenham.

Radu Drăgușin, luat în colimator

Radu Drăgușin a ajuns la Tottenham în această iarnă, și nu a reușit să se impună deocamdată. În primele meciuri a jucat câteva minute, apoi a fost și titular.

Victor Becali crede că internaționalul român are încă nevoie de timp pentru a se adapta în Premier League, și susține că englezii au planuri mai cu el, având în vedere că l-au cumpărat cu 25 de milioane de euro, plus bonusuri.

„Îi trebuie timp lui Drăguşin. Nu, gata, a jucat Drăguşin, a înscris un jucător de lângă el… Nu! Şi nu am niciun motiv să-l laud eu pe Drăguşin. E un băiat tânăr, are o concurenţă foarte, foarte mare. Joacă, are concurenţă cu poate doi dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa, nu e uşor.

Oamenii când aruncă cu milioanele aşa, eu cred că ştiu ei ce fac. Dacă au milioanele înseamnă că ştiu şi ce fac cu ele”, a spus Victor Becali, potrivit sport.ro.

Internaționalul român a profitat de absența lui Micky van de Ven, care a fost accidentat, și a fost titular. Acum însă a revenit pe banca de rezerve. Jurnaliștii britanici cred că nici în sezonul următor lucrurile nu se vor schimba.

„În timp ce fanii lui Spurs și experții pot repeta clișee în legătură cu faptul că o echipă puternică trebuie să aibă jucători de calitate pe bancă, realitatea e că fotbaliștii de top nu vor să încălzească banca de rezerve. Pe poziția de fundaș central, mulți antrenori vor continuitate și nu rotesc jucătorii. Chiar dacă Tottenham va juca în cupele europene în sezonul următor, Drăgușin nu va fi folosit în primul 11 la meciurile importante, decât dacă Romero sau Van de Ven vor fi accidentați”, au anunțat cei de la spurs-web-com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed