Radu Banciu șochează pe toată lumea! Anunț incredibil despre Istvan Kovacs. Ce a spus după meciul dintre Barcelona și PSG

Radu Banciu a dat verdictul după ce a văzut prestația lui Istvan Kovacs din Champions League. Arbitrul român a fost la centru la meciul dintre Barcelona și PSG, în urma căruia francezii au ajuns în semifinalele competiției.

Jurnalistul a avut mai multe comentarii care cu siguranță i-au surprins pe mulți, asta după ce Istvan Kovacs a fost făcut praf de spanioli.

Radu Banciu șochează pe toată lumea

Istvan Kovacs a împărțit mai multe cartonașe roșii la meciul dintre Barcelona și PSG . După partidă, românul a fost aspru criticat, mai ales de presa din Spania. Radu Banciu îi ia apărarea și spune că deciziile sale au fost corecte.

„Remontada domnului Istvan pe care de data sigur că trebuie să îl susţinem, să îl apărăm, pentru că am tot văzut că apar discuţii. Omul sigur că a fost în trend-ul evoluţiilor sale de până acum. Dar trebuie să recunoaştem că deciziile lui sunt corecte. Nu este niciuna dintre decizii pe care să o poţi considera greşită. De astfel, el la 7 în L equipe, care este o notă considerată bună, peste medie” , a afirmat Radu Banciu, potrivit Prima Sport.

Xavi Hernández, care a fost eliminat în timpul meciului, l-a făcut praf pe Kovacs.

„Suntem supărați. Unsprezece contra unsprezece am fost bine organizați. Pentru mine este prea mult să dai un cartonaș roșu pentru Araujo. Am rămas în zece oameni și din acel moment a fost un alt joc.

Am avut ocazii clare, dar am fost mereu în inferioritate, pentru că în zece oameni este foarte dificil. Este păcat ca munca unui sezon să se termine din cauza unei decizii de arbitraj. Mi-ar fi plăcut să jucăm unsprezece împotriva unsprezece în fiecare minut.

Eliminarea a fost inutilă. I-am spus arbitrului că a fost foarte rău, că a fost un dezastru. A «ucis» meciul. Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar trebuie să o spunem, nu putem să tăcem”, a declarat Xavi, potrivit Marca.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed