Ameninţări directe la adresa lui Istvan Kovacs! Catalanii şi-au ieşit din minţi după meciul din Champions League. A primit interzis în Barcelona

Ameninţări directe la adresa arbitrului Istvan Kovacs! Catalanii şi-au ieşit din minţi după meciul din Champions League și i-au interzis românului în Barcelona. Sunt acuzaţii dure la adresa fluieraşului.

FC Barcelona și PSG au jucat returul sferturilor de finală din UEFA Champions League. Arbitrul partidei a fost românul Istvan Kovacs. PSG s-a calificat în semifinale, după ce a reușit să întoarcă scorul și să se impună cu 4-1.

Ameninţări directe la adresa lui Istvan Kovacs!

Arbitrul a avut parte de un meci dificil în Spania. Kovacs l-a eliminat în minutul 29 pe Ronald Araujo, după un fault asupra lui Barcola. Mai târziu, în minutul 54, cartonașul roșu a mers spre antrenorul catalanilor, Xavi, care a lovit un panou publicitar după ce nu a fost de acord cu o decizie indicată. Se vehiculează că l-ar fi și înjurat pe român.

FC Barcelona a fost eliminată din sferturile de finală din UEFA Champions League de PSG, scor 1-4. Francezii au întors scorul prin golurile marcate de Dembele, Mbape și Vitinha.
Singurul gol marcat de catalani a fost înscris în prima repriză de către Raphinia.

După finalul partidei din Spania, Istvan Kovacs a fost atacat dur de cei din tabăra Barcelonei. Nici jurnaliștii iberici nu au ezitat să îl acuze. Ziarul MARCA l-a atacat dur pe „central” și chiar l-a amenințat:

”Ar fi bine ca acest Kovacs să nu treacă prin Barcelona o vreme”, spun catalanii.

Ce au declarat ziariștii spanioli

„A fost fără îndoială cea mai controversată fază. Barcola s-a strecurat pe partea lui de teren, a câștigat o cursă în fața lui Araujo și jucătorul de la Barca l-a destabilizat pe parizian când acesta era deja cu gândul de a-l înfrunta pe Ter Stegen.

Totul a pornit de la acel duel pierdut al fundașului central. Arbitrul a văzut clar și VAR nu a putut spune altceva pentru că a existat contact. Barca a rămas în 10 și a fost greu să se mai lupte de la egal la egal cu PSG, dar greșelile trebuie plătite. Vor fi plângeri de la Barcelona că decizia lui Kovacs a fost prea severă, dar Liga Campionilor nu este La Liga.

La faza penalty-ului a fost ceva asemănător. Cancelo l-a doborât pe Dembele. E un penalty care ar fi putut fi evitat, fără îndoială, dar Kovacs a fluierat. Pentru a înrăutăți și mai mult situația, l-a eliminat pe Xavi pentru că antrenorul și-a pierdut cumpătul”, au notat ziariștii de la Marca.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed