Radicalul Becali n-are nicio ezitare, după ce UEFA le-a dat voie maghiarilor să folosească însemne cu harta Ungariei Mari! Gestul milionarului patriot e total neașteptat!

Gigi Becali este unul dintre românii ultra-creștini și super-patrioți. Așa că patronul FCSB-ului a fost invitat să se pronunțe în controversa serii. UEFA și FARE au dat undă verde Ungariei să utilizeze ”simbolul istoric maghiar”, adică harta Ungariei Mari la meciurile de fotbal.

Reacția lui Becali a luat prin surprindere pe toată lumea: finanțatorul vicecampioanei a râs în hohote! „Așa, și? Ce mare lucru? Pun ei pe tricouri și pe steaguri… Păi, ăia de la UEFA știu ei ce înseamnă harta aia? Bun, și dacă știu, ce se schimbă?

Le dăm noi Transilvania înapoi? (n.r. râde în hohote). Hai, mă, tată! Să fim sănătoși, că nu le dăm nimic înapoi”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

„FRF nu acceptă!”

Pe harta Ungariei Mari sunt incluse o parte din regiunea Transilvania, dar și regiuni din Slovacia, Croația, Ucraina, Slovenia și Serbia.

„FRF nu acceptă și nu va accepta niciodată acest lucru și își va exprima punctul de vedere la FIFA și UEFA, dacă această discuție va ajunge pe masa celor două foruri internaționale, la fel cum, cu siguranță, vor proceda și celelalte federații din regiunea noastră.

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, iar UEFA condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane”, spunea Burleanu în februarie când a aflat despre demers.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed