Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir! Suma uriaşă pe care o putea încasa şeful de la FCSB. De ce a refuzat, de fapt, afacerea de zeci de milioane de euro

Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir! Suma uriaşă pe care o putea încasa şeful de la FCSB. S-a aflat de ce a refuzat, de fapt, afacerea de zeci de milioane de euro latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a refuzat o ofertă incredibilă. Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a dat toate detaliile.

Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir!

Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali a primit oferte de peste 20 de milioane de euro pentru celebrul „Palat” din Aleea Alexandru. „E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze.

De fapt, trei ambasade au vrut să-i ia palatul. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro”, a declarat Dragomir, conform fanatik.ro.

„A dat 7 milioane de euro pe el, dar nu se gândește să-l vândă”, a mai spus fostul șef al LPF., conform sursei citate.

„Palatul” lui Becali a fost folosit în ultimii ani ca un fel de sediu al FCSB-ului. Aici ține patronul roș-albaștrilor toate conferințele, tot aici sunt prezentați antrenorii și transferurile.

În 2006, Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro pentru „Casa Manu-Auschnitt”, o capodoperă arhitecturală aflată pe Aleea Alexandru.

Clădirea a fost construită în anul 1915, urmând planurile arhitectului Grigore Cerchez. S-a dorit a fi o copie a Muzeului Rodin, din Paris. „Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și mă gândeam cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți: «Bă, ăsta e nebun!». Da, dar e mama înțelepciunii. Dacă mă gândesc la moarte, nu mă mai interesează să fac afaceri.

Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau”, declara Becali în urmă cu doi ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed