Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir! Suma uriaşă pe care o putea încasa şeful de la FCSB. De ce a refuzat, de fapt, afacerea de zeci de milioane de euro

Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir! Suma uriaşă pe care o putea încasa şeful de la FCSB. S-a aflat de ce a refuzat, de fapt, afacerea de zeci de milioane de euro latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a refuzat o ofertă incredibilă. Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a dat toate detaliile.

Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir!

Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali a primit oferte de peste 20 de milioane de euro pentru celebrul „Palat” din Aleea Alexandru. „E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze.

De fapt, trei ambasade au vrut să-i ia palatul. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro”, a declarat Dragomir, conform fanatik.ro.

„A dat 7 milioane de euro pe el, dar nu se gândește să-l vândă”, a mai spus fostul șef al LPF., conform sursei citate.

„Palatul” lui Becali a fost folosit în ultimii ani ca un fel de sediu al FCSB-ului. Aici ține patronul roș-albaștrilor toate conferințele, tot aici sunt prezentați antrenorii și transferurile.

În 2006, Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro pentru „Casa Manu-Auschnitt”, o capodoperă arhitecturală aflată pe Aleea Alexandru.

Clădirea a fost construită în anul 1915, urmând planurile arhitectului Grigore Cerchez. S-a dorit a fi o copie a Muzeului Rodin, din Paris. „Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și mă gândeam cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți: «Bă, ăsta e nebun!». Da, dar e mama înțelepciunii. Dacă mă gândesc la moarte, nu mă mai interesează să fac afaceri.

Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau”, declara Becali în urmă cu doi ani.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari