Probleme uriaşe pentru Sorana Cîrstea! Mărturia teribilă a sportivei. De ce a fost eliminată de la Roland Garros

Probleme uriaşe pentru Sorana Cîrstea! Mărturia teribilă a sportivei. S-a aflat de ce a fost eliminată de la Roland Garros românca. Sorana a fost de două ori penalizată şi în final a pierdut disputa din primul tur al celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Sorana Cîrstea a trecut prin clipe teribile la Roland Garros. După primele ghemuri, și-a rezemat racheta de gardul terenului 13 și a plecat de pe teren către vestiare. Arbitrul a încercat să o oprească, dar degeaba.

Probleme uriaşe pentru Sorana Cîrstea!

“Am avut probleme la stomac și, din păcate, m-au lăsat fără energie. Abia am putut să stau în picioare”, a explicat Cîrstea, conform prosport.ro. Sorana a fost extrem de insistentă. Cățărată pe scară ca să nu fie auzită în tribune, i-a explicat dificultățile pe care trebuie să le gestioneze chiar în timpul partidei.

“A plecat de pe teren”, nu și-a ascuns uimirea Ion Țiriac, prezent special la meciul Soranei. Acesta a consiliat-o la antrenamentele dinaintea întâlnirii cu Jasmine Paolini. “A scăpat trei retururi out și a plecat”, nu a înțeles pe moment Ion Țiriac ce s-a întâmplat cu Cîrstea.

Nici nu a mai apucat să își lase racheta pe banchetă. A sprijinit-o de gardul terenului 13 în drumul către vestiare. “Toate ultime zile a fost și mai cald ca la ora meciului. Chiar era plăcut de jucat! Pentru noi o astfel de zi este bună de jucat.

Nu au agravat și nici nu au influențat condițiile meteo sănătatea mea”, a punctat Sorana, penalizată de arbitra de scaun pentru pauza.

“Sunt parte din viață astfel de înfrângeri și trebuie să le luăm așa cum ne bucurăm și de victorii”, a spus românca despre problema fiziologică tipic feminină.

Cîrstea a solicitat chiar intervenția echipei medicale din cauza apariției durerilor musculare și articulare. “Simptomele emoționale pot perturba activitatea fizică a jucătoarei în timpul meciului. Lipsa de concentrare, starea de iritabilitate”, au precizat medicii de la “Roland Garros”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed