E incredibil ce a pățit Sorana Cîrstea după ce a apărat-o pe Simona Halep! A fost pusă la zid, cine i-a bătut obrazul Soranei

E incredibil ce a pățit Sorana Cîrstea după ce a apărat-o pe Simona Halep! A fost pusă la zid, cine i-a bătut obrazul Soranei.

Sorana Cîrstea și Simona Halep nu sunt chiar prietene. Ba chiar s-a vorbit, la un moment dat, de un război rece între cele două românce, care s-au și ignorat pe circuit. Totuși, Sorana a lăsat la o parte dușmănia și a vorbit în favoarea fostului lider WTA, în scandalul momentului.

Sorana Cîrstea, atacată de fani Mariei Sharapova

Sorana Cîrstea e sigură că Simona Halep nu a luat cu bună știință substanțe interzise. Dar  în 2016, românca nu a fost deloc îngăduitoare când Maria Sharapova a picat testul antidoping.

Merită asta! Cred într-un sport curat și cred că trebuie să fim responsabili pentru acțiunile noastre! Acestea sunt valorile vieții mele!„, spunea atunci Sorana pe Twitter, după ce rusoaica a fost suspendată.

Acum Sorana Cîrstea a schimbat foaia, vorbind despre situația Simonei Halep. „În general nu-mi place să-mi dau cu părerea. În România toată lumea și-a dat cu părerea și nu cred că e nevoie și de părerea mea. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că nu cred că Simona s-ar fi dopat vreodată conștient.

Am spus asta și când am aflat prima oară. Atât. Mi-e greu să vorbesc mai mult, pentru că orice voi spune se va răstălmăci. Nu este o situație foarte roz, dar sper din tot sufletul să se rezolve”, a fost declarația dată la Eurosport, pentru care fanii Mariei Sharapova i-au bătut obrazul Soranei Cîrstea.

„Avea altă placă atunci când Maria Sharapova a fost suspendată!”, au contraatacat susținătorii Sharapovei, pe Twitter.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

  1. sa-ti vezi de tine nu de aia pe care au prins-o drogata ! incearca sa ajungi (greu )in turul 2 in maciuri ! daca nu esti in stare lasa-ne…..

    • Esti cumva un multiplu campion international de te legi de performantele ei?Cu ce drept faci pe cineva drogata fara sa fie declarata oficial dopata?In loc sa comentezi si sa critici aiurea ca ultimul R…..,mai bine iti vezi de viata ta anonima si insignifianta in comparatie cu a celor care au ceva Realizari prin talent si eforturi proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed