Probleme uriaşe pentru Rafa Nadal! Legendarul jucător iberic ratează un nou turneu. Mărturia teribilă a acestuia

Probleme uriaşe pentru Rafa Nadal! Legendarul jucător iberic ratează prezența în cadrul Indian Wells. Mărturia teribilă a acestuia. Adevăratul motiv pentru care nu vrea să participe.

Rafa Nadal, dezvăluiri teribile! A mărturisit de ce nu va putea participa la Indian Wells. Detaliul care îi pune bețe în roate ibericului.

Probleme uriaşe pentru Rafa Nadal!

Rafl Nadal a anunțat că nu va participa la Indian Wells! Ibericul a dat vestea nesperată pe rețelele de socializare.

„Cu profundă tristeţe trebuie să mă retrag din acest turneu incredibil. Toată lumea ştie cât de mult îmi place să joc aici, la Indian Wells. Acesta este unul dintre motivele pentru care am venit aici foarte devreme pentru a mă antrena şi a încerca să mă pregătesc. Am muncit din greu. După cum ştiţi, am făcut un test în acest weekend, dar nu mă simt pregătit să joc la cel mai înalt nivel într-un turneu ca acesta. Nu este o decizie uşoară, de fapt este una foarte grea, dar nu mă pot minţi pe mine şi nici pe miile de fani!”, a scris el în social media.

Nadal va fi înlocuit pe tabloul principal de către Sumit Nagal.  Organizatorii turneului au anunțat că vor rambursa banii fanilor care au achiziționat deja bilete pentru partida dintre iberic și Milos Raonic, care urma să se desfășoare, în cadrul primului tur al turneului Master 1000 din California.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed