Rafa Nadal nu s-a mai abţinut! Ce a putut spune spaniolul despre marele Ilie Năstase. Toată lumea va fi uimită

Rafa Nadal nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut spune spaniolul despre marele Ilie Năstase. Toată lumea va fi uimită de cuvintele spuse de acesta în documentarul despre viața fostului jucător de tenis.

Documentarul despre viața lui Ilie Năstase va apărea în premieră în cinematografe pe 19 aprilie 2024, iar în trailerul oficial al acestuia apare Rafa Nadal.

Rafa Nadal nu s-a mai abţinut!

În documentarul lui Ilie Năstase apar nume din tenis precum Boris Becker, Rafa Nadal, Billie Jean King, Bjorn Borg sau John McEnroe. Documentarul prezintă povestea primului număr 1 ATP din istoria tenisului și unul dintre cei mai importanți jucători din istoria acestui sport.

„Cred că Năstase este unul dintre marile genii ale sportului nostru, unul dintre primele staruri ale tenisului”, au fost cuvintele lui Nadal, potrivit trailerului documentarului.

Trailerul documentarului începe cu o afirmație cum că Ilie Năstase a fost un jucător care a făcut o mare diferență în acest sport, mai ales prin spectacolul pe care îl făcea pe teren.

„Nu am mai văzut așa un jucător. Toată lumea vorbea despre tânărul Ilie Năstase. Uneori oamenii vor mai mult decât tenis. Când Ilie juca, tot timpul era spectacol”, sunt cuvintele din introducerea trailerului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed