Gestul incredibil al lui Novak Djokovic! Imaginea care a devenit imediat virală. Ce a făcut, alături de Rafa Nadal, în avion / Foto

Gestul incredibil al lui Novak Djokovic! Imaginea care a devenit imediat virală pe toate rețelele de socializare. Ce a putut să facă sârbul, alături de Rafa Nadal, în avion. Au pornit spre Indian Wells.

Novak Djokovic și-a șocat fanii! Ipostaza în care s-a fotografiat alături de rivalul iberic. Nici Rafa Nadal nu s-a opus.

Gestul incredibil al lui Novak Djokovic!

Novak Djokovic și Rafa Nadal au pornit spre Indian Wells! Cei doi tenismeni s-au fotografiat împreună în avion, spulberând toate zvonurile eternei rivalități. Cei doi se pregătesc intens pentru primul turneu ATP Masters 1000 al anului!

Zâmbăreți și pregătiți să ofere totul în cadrul competiției, cei doi au vrut să transmită un val de energie pozitivă către fanii de pretutindeni. Sârbul a livrat o fotografie alături de rivalul iberic, pe Twitter. 

”Imaginează-ți că ești în avion chiar acum! Ce ai face?”, au scris cei de la ATP, după ce au preluat imaginea.

Gestul celor doi sportivi este de neînțeles pentru audiență. Rivalitatea celor doi este una dintre cele mai mari din istoria sportului, nu doar a tenisului.

Novak și Rafa au avut 59 de dueluri directe, iar sârbul a câștigat de 30 de ori în fața spaniolului. Diferența dintre cei doi nu este uriașă, însă ”Nole” se laudă cu 24 de titluri de Grand Slam, în timp ce rivalul său a bifat 22 de trofee majore de-a lungul întregii cariere.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed