Gigi Becali se va enerva grav! Ce a putut spune Daniel Pancu după derby-ul FCSB-Rapid. Va ieşi mare scandal

Gigi Becali se va enerva grav! Ce a putut spune Daniel Pancu după derby-ul FCSB-Rapid. Va ieşi mare scandal.

Gigi Becali va reacționa dur. Fostul jucător de la Rapid, Daniel Pancu, și-a ironizat adversarii, după ce formația din Giulești s-a impus cu scorul de 5-1 în derby-ul cu FCSB.

Gigi Becali se va enerva la culme

Gigi Becali se va enerva la culme! Patronul celor de la FCSB își va ieși din minți, atunci când va auzi declarațiile lui Daniel Pancu. Fostul jucător al Rapidului i-a ironizat pe cei de la FCSB, după victoria giuleștenilor de pe Arena Națională.

„A fost surpriză pentru că Rapid a jucat cu mulți jucători care au fost mai puțin utilizați. FCSB au avut în componență jucători de echipă națională. Glumind puțin, Rapid ar trebui să facă o cerere să joace mereu cu Steaua pentru a ieși campioană.

Și eu din postura de jucător am avut multe meciuri în care motivarea era mult mai mare comparativ cu un joc obișnuit. Dacă aș fi jucat toate etapele cu Steaua aș fi fost la un nivel mult mai înalt. Nu ai voie, e un derby totuși Chiar dacă e ultima etapă și nu mai contează din punct de vedere al clasamentului.

M-am uitat ieri și 20 de minute la Dortmund cu Mainz. Mainz la fel, o echipă care nu mai avea absolut nimic de câștigat, a venit cu multe rezerve, dar mentalitatea lor, educația lor, i-a făcut pe cei de la Dortmund cu 85.000 de oameni în tribună să piardă un campionat. Aici e diferența foarte mare dintre noi și fotbalul din Vest”, a spus Pancu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed