Probleme mari pentru vedeta lui Gigi Becali! A ratat transferul carierei din cauza şefului de la FCSB. Nu a avut nicio şansă

Probleme mari pentru vedeta lui Gigi Becali! A ratat transferul carierei din cauza şefului de la FCSB. Nu a avut nicio şansă. Totul a fost dezvăluit de către presa din Scoţia. Darius Olaru a avut şansa de a deveni coleg cu Ianis Hagi.

Transferul lui Darius Olaru la Rangers a picat. Asta s-a întâmplat din cauza pretenţiilor lui Gigi Becali, considerate exagerate de către scoţieni.

Probleme mari pentru vedeta lui Gigi Becali!

Jurnaliștii din Scoția anunță că șansele ca Darius Olaru să ajungă la echipa pentru care joacă Ianis Hagi, sunt mici. Gigi Becali a cerut 5 milioane, iar Rangers nu e dispusă să achite o asemenea sumă.

Scoțienii au scos în evidență și declarația lui Mihai Stoica. Olaru are o clauză de 5 milioane de euro.  „Ei, Darius Olaru şi Florinel Coman, au o clauză de reziliere de cinci milioane de euro. Dacă cineva vrea să plătească 4,990.000 de euro, nu va avea jucătorii. Oricine plăteşte clauza, poate discuta cu jucătorii”, a specificat Mihai Stoica.

Rangers s-a orientat către un alt mijlocaș. Este vorba despre Kieran Dowell de la Norwich. „Locul pe care l-ar fi putut avea Olaru la Rangers pare că s-a ocupat, odată cu venirea lui Dowell”, anunţă rangersnews.uk.

Michael Beale, antrenorul lui Rangers, nu pare afectat de faptul că Darius Olaru nu va ajunge al formația din Scoția. „Aveam nevoie de un stângaci la mijloc, din moment ce Joe Aribo va pleca. Dowell ne oferă multe variante. Îl pierdem pe Scott Arfield în acea zonă. Kieran vine cu bună tehnică de pasare, abilitatea de a avansa cu balonul la picior, de a înscrie”, a anunţat Beale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed