Gigi Becali, dat de gol! Joonas Tamm rupe tăcerea după ce a fost dat afară de la FCSB. De ce nu l-a mai vrut latifundiarul din Pipera

Gigi Becali, dat de gol! Joonas Tamm rupe tăcerea după ce a fost dat afară de la FCSB. S-a aflat de ce nu l-a mai vrut latifundiarul din Pipera. Fundaşul din Estonia a plecat de la vicecampioană după doar un sezon.

Gigi Becali a încheiat conturile cu Joonas Tamm. Deşi fundaşul de 31 de ani a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la FCSB, a plecat după înfrângerea cu Farul.

Gigi Becali, dat de gol!

Acum, Joonas Tamm a explicat care au fost motivele pentru care a plecat de la vicecampioană. A ţinut să asigure că decizia i-a aparţinut, în totalitate, lui Gigi Becali.

Fundaşul central a rezistat mai puţin de un an în tricoul roş-albastru. Tamm a adunat 35 de partide în tricoul FCSB şi a marcat 3 goluri.

Tamm anunţă că atât Elias Charalambous, cât şi Mihai Stoica, şi-ar fi dorit ca el să rămână pentru încă un sezon la FCSB. Gigi Becali s-a împotrivit şi l-a lăsat să plece pe jucătorul care are 53 de selecţii la naţionala Estoniei. „După sezonul regulat, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta – am fost primul la majoritatea categoriilor. După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r. Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

E ceva normal. Puţin diferit, dar în acelaşi timp, la un club mare, dacă nu ai rezutate, tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie. Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este.

Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie. De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv.

Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei dacă voi avea şansa, dar nu mai reprezintă un scop primordial pentru mine„, a declarat Joonas Tamm, conform soccernet.ee.

În contractul lui Joonas Tamm cu FCSB exista o clauză potrivit căreia acesta se poate prelungi pe alţi 2 ani, cu un salariu lunar de 16.000 de euro pe lună. S-ar fi întâmplat asta doar dacă ambele părţi erau de acord.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed