Probleme mari pentru Mircea Lucescu! Antrenorul lui Dinamo Kiev nu s-a mai abţinut. Ce a putut spune la finalul meciului

Probleme mari pentru Mircea Lucescu! Antrenorul lui Dinamo Kiev nu s-a mai abţinut.

Declarațiile făcute la finalul meciului pierdut de echipa sa în „optimile” Cupei Ucrainei, 0-1 cu Obolon Kiev i-au luat prin surprindere pe jurnaliști.

Probleme mari pentru Mircea Lucescu

Dinamo Kiev a pierdut sa în „optimile” Cupei Ucrainei, 0-1 cu Obolon Kiev. La finalul partidei, Mircea Lucescu i-a surprins pe toți. A declarat că a făcut greșeli și de aceea elevii săi nu au câștigat.

Antrenorul a avut totuși un mesaj clar și pentru fotbaliști.

„Acest meci nu era greu, ne-am întâlnit și în campionat, dar acum nu i-am putut face pe jucători să se concentreze, au greșit mult, ca și mine de altfel, pentru că nu am mizat pe mai mulți tineri. Nu mi-a plăcut mentalitatea elevilor mei, pentru că știau că meciul de cupă e unu special, nu mai sunt diferențe între cluburi mici și cluburi mari.

Nu poți câștiga decât dacă ai o dorință mare, să dai totul pe teren și să fii focusat la meci tot timpul. I-am lăsat pe cei de la Obolon să-și creeze ocazii și să ne dea gol. Numai în ultimele 20 de minute au jucat ceea ce trebuia de la început. Pe mulți dintre jucătorii mei nu i-am recunoscut astăzi, asta este problema”, a declarat Lucescu la finalul meciului din Cupa Ucrainei.

Antrenorul român nu l-a iertat nici pe arbitru.

„Aș vrea să adaug că nu am înțeles azi comportamentul arbitrului, care dicta pauze la fiecare 2-3 minute și scotea cartonașe galbene. Astfel, oprea mereu jocul la 60 de metri de poarta adversă și nu mi-e clar de ce.

Dar nu vreau să transfer responsabilitatea pe umerii arbitrului, este vina mea. Dar arbitrul nu ne-a permis un joc mai rapid, nu ne-a lăsat să ne facem jocul nostru obișnuit și fragmenta inexplicabil meciul”, a mai spus Il Luce.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed