Probleme mari pentru Max Verstappen! Pilotul Red Bull Racing atrage atenţia. Dezvăluiri dureroase înaintea Marelui Premiu al Canadei

Probleme mari pentru Max Verstappen! Pilotul Red Bull Racing atrage atenţia. Dezvăluiri dureroase înaintea Marelui Premiu al Canadei. Triplul campion mondial suferă din cauza dificultăţilor maşinii austriece.

Max Verstappen, liderul clasamentului din mondialul de Formula 1 nu trece prin clipe prea plăcute. Problemele de la Marele Premiu al statului Monaco se prelungesc şi în Canada.

Probleme mari pentru Max Verstappen!

Max Verstappen a vorbit înaintea cursei din Canada, după primele antrenamente ale cursei de Formula 1. A dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în a doua sesiune, probleme care l-au împiedicat să iasă atât cât îşi dorea pe circuit.

Olandezul zburător nu e deloc mulţumit, după prima zi din Canada. Verstappen a completat doar paztru tururi în a doua sesiune de antrenamente, din cauza unor probleme la sistemul de energie al monopostului său.

S-a plâns de faptul că nu a putut petrece mai mult timp pe circuit. Este însă convins că probleme de la maşina lui vor fi rezolvate la timp pentru sesiunea de calificări, conform formula1.com. „Din păcate, în FP2 nu au fost prea multe tururi. Au suspectat o problemă electrică şi mi-au spus să rămân la boxe, acum investighează. Sunt sigur însă că ne vom da seama ce este.

Nu este situaţia ideală pentru mine. Mi-ar fi plăcut să am mai multe tururi. Alţii au avut mai multe tururi pe pistă uscate, multe şi pe pistă udă. Cu siguranţă acesta nu este modul în care aş fi vrut să decurgă FP2, dar este important să ne dăm seama ce s-a întâmplat cu adevărat şi ce implicaţii va avea această problemă în restul week-end-ului”, a declarat Max Verstappen, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed