Probleme mari pentru favoritul lui Dan Şucu! Ce s-a întâmplat cu viitorul antrenor al celor de la Rapid. Fanii nu l-au iertat

Probleme mari pentru favoritul lui Dan Şucu! Cum s-au răzbunat fanii pe viitorul antrenor de la Rapid. Jurnaliștii britanici au aflat suma uriașă cu care antrenorul este atras în Giulești.

Dan Șucu se află în strânse negocieri cu Neil Lennon, fostul antrenor de la Celtic, care este liber de contract din octombrie 2022.

Probleme mari pentru favoritul lui Dan Şucu!

Se pare că Dan Șucu l-ar fi invitat pe Neil Lennon pe Stadionul din Giulești, pentru a asista la meciul de duminică cu FCSB, ultimul din acest sezon, potrivit presei din Anglia.

Patronul din Giulești i-a pus pe masă irlandezului un contract valabil pe doi ani, cu un salariu de 750.000 de lire sterline pe sezon, din care să își plătească și staff-ul.

Totuși, se pare că fostul antreor de la Celtic nu poate scăpa de ura fanilor. Acesta încă se mai confruntă cu răzbunările suporterilor. Pe 11 mai, Neil a postat o fotografie, pe contul său de socializare, cu mașina acestuia. Se vede clar în fotografie că tehnicianul are cauciucurile tăiate.

Potrivit mesajului transmis de tehnician, nu este prima întâmplare de acest gen, și pare că s-a obișnuit. Cu toate cestea a dat de înțeles coă accidentul nu a trecut neobservat.

Pe banca tehnică a celor de la Celtic Glasgow, Lennon a condus timp de 2 mandate. Mandate în care a reușit să obțină 4 titluri, trei Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii. Ultima echipă antrenată a fost Omonia Nicosia, din Cipru, cu care a cucerit Cupa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed